Τελευταία νέα
Δίκη Τεμπών – Ηλίας Παπαγγελής: «Ο Μητσοτάκης είτε είναι ο ίδιος ανακατεμένος είτε θέλει να προφυλάξει τους δικούς του» Ευάγγελος Αποστολάκης: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με το ΠΑΣΟΚ – Στην Κρήτη με κλιμάκιο του κόμματος Δημητρακόπουλος για τη διαμάχη Βίσση – Καρβέλα: Οι 300.000 ευρώ καταβλήθηκαν πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ [βίντεο] Σαλμάς: “Τι γιορτάζει η ΝΔ; – Αν ο Σαμαράς ανακοινώσει κόμμα θα δείτε πού θα πάει το 23,5%” Γ. Μανιάτης: Ο Κάθετος Διάδρομος ενοχλεί πολλαπλώς Τούρκους και Ρώσους Λαύριο: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι στην πρώην του και τον σύντροφό της TRANSEUROPA 2026: Φεστιβάλ για δημοκρατία, τεχνολογία, οικολογία και δημόσιο χώρο Παραιτήθηκε η ξαδέρφη του Καραμανλή από τον ΟΣΕ Τον Ιανουάριο οι παραιτήσεις των ανεξάρτητων βουλευτών που πάνε ΕΛ.Α.Σ: Η μάχη για τα ψηφοδέλτια Μητσοτάκης: “Τα Γλυπτά του Παρθενώνα εκλάπησαν – Θα εντείνουμε τις διεκδικήσεις μας” Θάνατος Μαζωνάκη: Στο ΑΤ Κυψέλης ο δικηγόρος του για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου [βίντεο] Π. Μαρινάκης: Στο 100% η κρατική ενίσχυση για τις ζημιές στις κατοικίες στην Κρήτη
Goalpost.gr

Blue Angels: «Το γήπεδό μας θα είναι η πιο καυτή έδρα της επαρχίας – Στόχος η Super League!»

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται οι Blue Angels, με τους οργανωμένους οπαδούς της Νίκης Βόλου να εκδίδουν ανακοίνωση-κάλεσμα ενόψει της επίσημης πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας. Οι οργανωμένοι οπαδοί των «κυανόλευκων» στέλνουν σύνθημα ανόδου, κάνοντας ειδική μνεία στην έντονη μεταγραφική δραστηριότητα της ΠΑΕ, και ζητούν από τον κόσμο να γεμίσει το «Παντελής Μαγουλάς» το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να δοθεί το έναυσμα για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η ανακοίνωση των Blue Angels:
«Αυτή την Τετάρτη, 8 Ιουλίου, στις 18:30, στο γήπεδό μας, το Παντελής Μαγουλάς, ξεκινά το ταξίδι της ομάδας μας προς την κορυφή.
Διανύουμε μια καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με ξεκάθαρες προθέσεις και η ομάδα μας έχει ενισχυθεί σημαντικά σε όλα τα επίπεδα. Ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος: η επιστροφή στη Super League.
Με την παρουσία μας δείχνουμε πως η ομάδα δεν θα μείνει ούτε λεπτό μόνη της. Θέλουμε να δώσουμε ώθηση στους παίκτες από την πρώτη κιόλας μέρα και να στείλουμε το μήνυμα πως το γήπεδό μας θα είναι, σε κάθε παιχνίδι, η πιο καυτή έδρα της επαρχίας.
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί από νωρίς. Το σύνθημα είναι ξεκάθαρο…
ΝΙΚΗ, ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!»

Το άρθρο Blue Angels: «Το γήπεδό μας θα είναι η πιο καυτή έδρα της επαρχίας – Στόχος η Super League!» εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...