Αν και βρέθηκε πίσω στα σετ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στη συνέχεια παραχώρησε μόλις δύο games παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του BMW Open του Μονάχου, για πέμπτη φορά στην καριέρα του.
Ο Γερμανός και Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε με 7-5, 6-0, 6-2 του Αργεντινού (Νο19) Φραντσίσκο Σερούντολο, μετά από δύο ώρες και 15 λεπτά, φτάνοντας στον πέμπτο φετινό του ημιτελικό ξεπερνώντας μάλιστα τους Κάρλος Αλκαράθ και Γιάνικ Σίνερ που έχουν από τέσσερις.
Title defense continues
Alex Zverev took the scenic route as he comes back to beat Cerundolo 5-7 6-0 6-2 #bmwopenbybitpanda pic.twitter.com/Ozzhc0F9nX
— Tennis TV (@TennisTV) April 17, 2026
Αυτός θα είναι ο 83ος ATP ημιτελικός καριέρας για τον Ζβέρεφ, έχοντας πάνω του μόνο τον Νόβακ Τζόκοβιτς (200) στη λίστα που αφορά τους εν ενεργεία παίκτες, αλλά και ο 26ος σε χωμάτινη επιφάνεια ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον Σταν Βαβρίνκα (25), και έχοντας μπροστά του τους Τζόκοβιτς (52) και Κάσπερ Ρουντ (30).
Ο προημιτελικός ξεκίνησε ιδανικά για τον Ζβέρεφ, ο οποίος μάλιστα προηγήθηκε με 4-1 έχοντας πλεονέκτημα δύο breaks. Η αντίδραση ήταν εντυπωσιακή από πλευράς Σερούντολο, καθώς πήρε πίσω και τα δύο breaks, ισοφαρίζοντας σε 4-4, ενώ με νέο break στο 12ο game έκανε το 7-5 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 μετά από μια τρομερή ανατροπή.
Didn’t take long to get back on track
Zverev takes the second 6-0 #bmwopenbybitpanda pic.twitter.com/8PYjUap0zZ
— Tennis TV (@TennisTV) April 17, 2026
Από εκεί και πέρα ο Ζβέρεφ παραχώρησε στον Σερούντολο μόλις δύο games! Η αρχή έγινε με το bagel στο δεύτερο σετ, όπου ο Γερμανός πήρε τους 27 από τους 39 συνολικά πόντους, κάνοντας το 1-1, ενώ στο decoder set με ένα break στην αρχή (2-1) κι ένα στο τέλος (5-2) “καθάρισε” την πρόκριση για την 4άδα, εκεί θα αντιμετωπίσει τον Φλάβιο Κομπόλι που νωρίτερα κέρδισε με 6-3, 6-2 τον Τσέχο Βιτ Κόπσιβα.
BMW OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)
The post BMW Open: Επιβλητική ανατροπή και ημιτελικός για Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
