Ο Στέφανος Σακελλαρίδης, μαζί με τον Εσθονό Ντανιίλ Γκλίνκα εξασφαλίσαν τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του ATP 250 Boss Open, στη Στουργκάρδη, ο οποίος είναι και ο πρώτος στην καριέρα του Έλληνα τενίστα.
Σακελλαρίδης και Γκλίνκα πέρασαν στην 4άδα άνευ αγώνα, μετά την απόσυρση των Νικ Κύργιου και Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει το πρόγραμμα του Colosseum, ωστόσο η βροχή καθυστέρησε την αναμέτρηση, ενώ παράλληλα o Κύργιος ταλαιπωρείται από ίωση.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BOSS OPEN (@bossopen)
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθούν και τους Σακελλαρίδη Γκλίνκα να περάσουν με walkover στα ημιτελικά. Εκεί το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τους Νο1 του ταμπλό, Φερνάντο Γκαμπράλ (Πορτογάλο) και Νικόλα Μέκτιτς (Κροατία) για μια θέση στον τελικό!
Να σημειωθεί ότι ο Σακελλαρίδης στον πρώτο του αγώνα ATP σε διπλό, στο 250άρι τουρνουά της Αθήνας, έχοντας παρτενέρ τον αδερφό του Δημήτρη, είχε αντιμετωπίσει ξανά τον Πορτογάλο, γνωρίζοντας την ήττα, με τον Γκαμπράλ, μαζί με τον Αυστριακό τότε Λούκας Μέντλερ να κατακτούν το τουρνουά.
BOSS OPEN MEN’S SINGLES | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Boss Open: Πρώτος ATP ημιτελικός στο διπλό για Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
