Τελευταία νέα
“Κλείδωσαν” τα νέα μέτρα ενίσχυσης μετά το υπερπλεόνασμα άνω των 2 δισ.-Πότε αναμένονται ανακοινώσεις Άνω κάτω η ΚΟ της ΝΔ με τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα ψηφίσω τις άρσεις ασυλίας για όλους τους συναδέλφους» Το πείραμα Μαγιάρ και η διχασμένη αντιπολίτευση στην Ελλάδα Παύλος Πολάκης: Η μαντινάδα που αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα Παπαθανάσης στο libre: Έχουμε σχέδιο για τη στήριξη της κοινωνίας και των εισοδημάτων Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου Ανησυχία: Στον Ευαγγελισμό η Μαρέβα Γκραμπόφσκι από το νοσοκομείο Λάρισας Συνέχεια στην κόντρα Δουδωνή – Χιώτη: «Καταγγείλτε με στις φιλοζωικές, είχα κυνηγήσει μία γάτα» Ε.Ράπτη: «Πίσω από το χάσμα στις αμοιβές ανδρών-γυναικών, κρύβονται σωρευτικές ανισότητες» Bloomberg: Αθήνα και Παρίσι ενισχύουν τη στρατηγική συνεργασία τους Κασσελάκης: Θέτει θέμα πτυχίου και για τον Μαρκόπουλο -Σκληρή απάντηση ΟΠΕΚΕΠΕ : Η δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για Τάσο Χατζηβασιλείου και Χαράλαμπο Αθανασίου
Filathlos.gr

CEV Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για τη Μιλάνο απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έδωσε τη μάχη του στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όμως η πανίσχυρη Μιλάνο επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και έφυγε με καθαρή νίκη (3-0), αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του CEV Champions League γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες», που ήδη έχουν γράψει ιστορία ως η πρώτη ελληνική ομάδα σε νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης, στάθηκαν ανταγωνιστικές σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν τα καλά τους διαστήματα.
Στο πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 16-14, όμως οι Ιταλίδες ανέβασαν ρυθμό και το κατέκτησαν με 25-20. Στο δεύτερο, η Μιλάνο μπήκε με 0-5, οι γηπεδούχες μείωσαν μέχρι τους δύο πόντους, αλλά το σετ κατέληξε ξανά στις φιλοξενούμενες (21-25). Στο τρίτο, η ιταλική ομάδα πήρε από νωρίς διαφορά και «σφράγισε» τη νίκη με 25-17.
Στη ρεβάνς (25/2, 21:30), ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί νίκη με 3-0 ή 3-1 για να στείλει το ματς σε «χρυσό» σετ και να διεκδικήσει την πρόκριση, ενώ η Μιλάνο θέλει δύο σετ για να προχωρήσει στα προημιτελικά.
Τα σετ: 20-25, 21-25, 17-25

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...