Τελευταία νέα
Φλωρίδης ένας επικίνδυνος υπουργός που κραδαίνει κινδυνολογία για επίθεση Τουρκίας αν… Ρεύμα: «Έρχεται» μείωση 30% – Τι προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο και γιατί η μεγάλη ελάφρυνση δεν είναι άμεση Παρέμβαση του ΚΚΕ στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής – Να έρθει άμεσα στην Ολομέλεια της Βουλής η σύμβαση για την “Ασπίδα του Αχιλλέα” Τανάγρα: Η Βουλή υιοθετεί τα παιδιά των δύο πιλότων του Phantom Τ. Χατζηβασιλείου: Στο Ελ Αλαμέιν διαφάνηκε ότι δεν είμαστε μόνοι μας στην Ανατολική Μεσόγειο Ρ. Δούρου: Μετρό Θεσσαλονίκης: Άργησε, κόστισε, έπληξε την πολιτιστική μας κληρονομιά Κρήτη: 33χρονος «έφαγε άκυρο» σε πρόταση γάμου τα έκανε άνω κάτω και κατέληξε αναίσθητος στη θάλασσα ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,8% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο – Εκτοξεύτηκαν οι τιμές σε φυσικό αέριο, πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης Αφροδίτη Νέστορα: «Στέκομαι όρθια και έχω μεγάλη δύναμη – Ήθελαν να με κάνουν να σωπάσω» Ο Μάρκο Ρούμπιο έρχεται Αθήνα στις αρχές Οκτωβρίου – Θα συναντηθεί με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και πιθανόν και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι «γλυκός σα ζαχαρούχο γάλα» – Viral η δήλωση στελέχους του ΠΑΣΟΚ ΗΠΑ: Ο Τραμπ έκανε δώρο 45.000 δολάρια στη Νάταλι Χαρπ και άλλες δύο βοηθούς του Λευκού Οίκου
Efsyn.gr

Champions League: Η ώρα των φαβορί

H 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται σήμερα, με αρκετούς διεκδικητές να μπαίνουν στη μάχη, όπως για παράδειγμα η Παρί Σεν Ζερμέν και η Αρσεναλ, το ζευγάρι του τελικού του περασμένου Μαΐου.
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Παρί δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της, όπως φαίνεται από την αδυναμία της να νικήσει στους τρεις πρώτους αγώνες της στη Λιγκ 1. Ομως έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί την υπεράσπιση του τίτλου της, καθώς το «Παρκ ντε Πρενς» επισκέπτεται η Σλόβαν Μπρατισλάβα του Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο πρώτος Αφρικανός προπονητής που οδηγεί έναν σύλλογο στη league phase/φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχηγός του στη σλοβακική ομάδα είναι άλλο ένα γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό κοινό, ο πρώην «πράσινος» Αντράζ Σπόραρ.
Τα δύο μεγάλα ματς της βραδιάς όμως γίνονται σε Λίβερπουλ και Νάπολι. Οι «κόκκινοι» υποδέχονται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ανφιλντ», για πρώτη φορά χωρίς κανέναν παίκτη γεννημένο στο Λίβερπουλ στις τάξεις της πρώτης ομάδας – μετά την πρόσφατη μετακίνηση του Κέρτις Τζόουνς στην Ιντερ.
H Ατλέτικο δεν αντιμετωπίζει αντίστοιχα θέματα ταυτότητας, καθώς ισπανοποιήθηκε αρκετά μέσα στο καλοκαίρι (Γκριμάλντο, Μαρτίνεθ, Εσκιβέλ, Ορτίθ…), όμως ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της. Και φάνηκε στο 3-0 από την Μπιλμπάο το περασμένο Σάββατο.
Ο Χρήστος Τζόλης κάνει απόψε την πρώτη του εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Αρσεναλ σε μια δύσκολη έδρα, το «Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα» της Νάπολι. Με κάθε αγώνα που περνάει, ο 24χρονος Θεσσαλονικιός εξτρέμ γίνεται πιο επιδραστικός στο παιχνίδι των «κανονιέρηδων», με επιλογές που καταλήγουν σε γκολ ή μεγάλες ευκαιρίες.
Σήμερα αγωνίζεται μία από τις προσεχείς αντιπάλους της ΑΕΚ στη league phase της διοργάνωσης. Η Γαλατασαράι -χωρίς τον αστέρα της, Βίκτορ Οσίμχεν, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς- φιλοξενείται στο «Ζοσέ Αλβαλάντε» από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας των Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη.
Στις 19.45 θα δοθεί η σέντρα σε Βαρκελώνη και Στουτγάρδη. Η πολύ φιλόδοξη -όπως κάθε σεζόν- Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Φέγενορντ, την οποία προπονεί ένας πρώην «μπλαουγράνα», ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ. Την ίδια ώρα, στη Γερμανία, η νορβηγική Βίκινγκ Στάβανγκερ παίρνει το βάπτισμα του πυρός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...