Τελευταία νέα
Ά. Σκέρτσος: Τα περιοριστικά μέτρα αποδίδουν «Ειπώθηκαν ψέµατα που ντράπηκαν και τα ίδια, µια και δεν ντρέπονταν τα στόµατα που τα ’λεγαν” Κραυγή απόγνωσης των γιατρών του Θριασίου στον Τσίπρα: Έχουμε εξαντληθεί – Υπάρχουν ασθενείς περιμένουν έως και 2 μήνες για χειρουργείο κι έχουν επιπλοκές από τις καθυστερήσεις (vid) Η Νικολάου αποκαλεί τον Κουφοντίνα εχθρό του πολιτεύματος Τηλεδιάσκεψη Μέρκελ – Ερντογάν: Περισσότερα χρήματα για το προσφυγικό ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος Σκέρτσος: «Αποδίδουν τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού» Σε Αίγυπτο και Κύπρο τη Δευτέρα ο Ν. Δένδιας Έλληνες φαντάροι μαθαίνουν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ για να κάνουν «καλή εντύπωση»! Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή: Να μην υπάρξει συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην άσκηση «Defender Europe 2021» Παραίτηση-“χαστούκι” στην Κεραμέως του προέδρου του ΙΤΥΕ-Διόφαντος: “20 μήνες εκκρεμεί στο γραφείο σας το θέμα του εσωτερικού κανονισμού” Κορωνοϊός – Σκέρτσος: Τα περιοριστικά μέτρα αποδίδουν Κοντοζαμάνης: Υπερβολική η παραίτηση του διευθυντή Παθολογικής του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» Απαγόρευση συγκεντρώσεων για την υπόθεση Κουφοντίνα με αύρες και χημικά

Eπίσκεψη του Γραμματέα Πολ. Επιτροπής Γ. Στεργίου στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν»

22/02/2021

Είκοσι επτά tablets, ένα για κάθε παιδί που φιλοξενείται στον «Καλό Ποιμένα», παρέδωσε (12/02/21) κατά την επίσκεψή του στη δομή ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου, τηρώντας την υπόσχεση που έδωσε τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, όταν τα παιδιά της δομής τούς είπαν διαδικτυακά τα κάλαντα των Χριστουγέννων.


 
Τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής υποδέχθηκαν στο προαύλιο των εγκαταστάσεων στα Καμίνια, ο Προέδρος του Δ.Σ. και Αντεισαγγελέας Εφετών Νίκος Ποιμενίδης και η Διευθύντρια Αγγελική Κουζούμη. Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής, τηρουμένων των απαραίτητων μέτρων προστασίας, και ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο που επιτελείται, ο Γιώργος Στεργίου δήλωσε: 


 
«Θα ήθελα να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Να μπορώ να σφίξω το χέρι στους υπεύθυνους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν και να αγκαλιάσω ένα ένα τα παιδιά! Η πανδημία για κανέναν όμως λόγο δεν θα πρέπει να αποτελέσει τροχοπέδη στη συμπαράσταση στους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας. Γίνεται μάλιστα χρέος επιτακτικό όταν μιλάμε για παιδιά που σε τρυφερή ηλικία βίωσαν εγκατάλειψη και κακοποίηση. Όταν βλέπουμε τα χαμόγελά τους, όταν μεγαλώνουν με φροντίδα και ασφάλεια, όταν μπορούν να κάνουν όνειρα και να τα πραγματοποιήσουν, το μέλλον της χώρας μας γίνεται πιο φωτεινό».

Διαβάστε επίσης...