Τελευταία νέα
Κ. Γαβρόγλου: «500 ευρώ τον μήνα σε κάθε φοιτητή που σπουδάζει εκτός τόπου κατοικίας – Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που δημιούργησε» Χρυσοχοΐδης: Η απάτη σε βάρος ηλικιωμένων θα γίνει ιδιώνυμο   Θεσσαλονίκη: Πούλησε κάλπικα χρυσαφικά για 2.200 ευρώ και επέστρεψε με ένα ακόμη ψεύτικο κόσμημα Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο συγγραφέας και πολιτικός Τζέφρι Άρτσερ Ο Αλέξης Τσίπρας στην έκθεση του Γιάννη Ψυχοπαίδη: «Μια ωραία και ευγενική χειρονομία» Νέα μελέτη: Η βανιλίνη στο επίκεντρο έρευνας για την επούλωση χρόνιων πληγών Δ. Τσιόδρας στο ΕΚ: Ώρα για τολμηρές κοινές λύσεις στην ενεργειακή κρίση – Δεκτή η πρόταση της Ελλάδας Εργατικό ατύχημα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης: 54χρονος καταπλακώθηκε από κοντέινερ σε αποθήκη Δρυμιώτης για εκλογές: «Ο Ανδρουλάκης θα περάσει τον Τσίπρα – Θα ζητήσω συγγνώμη αν πάρει πάνω από 12%» Ο Φίλιππος Καμπούρης του ΛΑΟΣ και η σύζυγός του επικεφαλής κυκλώματος απάτης με ασφαλιστικές εισφορές ΜέΡΑ25: Πνίγηκε η «Ανάπτυξη» στην Κρήτη – Αποζημιώσεις τώρα! Χρυσοχοΐδης: 100 καταγγελίες την ημέρα για ενδοοικογενειακή βία στην Αττική – Έρχεται βραχιολάκι για τους δράστες
Newsauto.gr

F1 GP Αζερμπαϊτζάν: Όλα Mercedes στο FP2-Διατηρεί τους οδηγούς της η Audi (+video)

Η Mercedes ήταν κυρίαρχη και στην δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Μπακού, με τους Ράσελ-Αντονέλι να κάνυον το 1-2. Παράλληλα ο Ματία Μπινότο επιβεβαίωσε την παραμονή των Χούλκενμπεργκ-Μπορτολέτο στην Audi το 2027.

Αναρωτιόμασταν στην προεπισκόπηση του αγωνιστικού τριημέρου στο Αζερμπαϊτζάν για το κατά πόσον οι Ferrari και Red Bull θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη νίκη από τις Mercedes. Και η απάντηση μέχρι στιγμή είναι… μάλλον δύσκολα.

Ο Ράσελ κυριάρχησε και στις απογευματινές δοκιμές του Μπακού, σημειώνοντας χρόνο κατά μισό δευτερόλεπτο καλύτερο από εκείνον του δεύτερου Αντονέλι. Ο Ιταλός ανέκαμψε μεν από τον χαμένο χρόνο του FP1 αλλά στα σιρκουί πόλης η απώλεια μισής ώρας δοκιμών κοστίζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κίμι δεν μπορεί να παλέψει για τη νίκη. Ωστόσο το πλεονέκτημα είναι για την ώρα με τον Ράσελ ο οποίος δείχνει πολύ άνετος στην απαιτητική διαδρομή του Μπακού.

Lindblad bashes the barriers #F1 #AzerbaijanGP pic.twitter.com/NsiCWuxq8D— Formula 1 (@F1) September 24, 2026

Τρίτος ταχύτερος ο Φερστάπεν. Αλλά τα 8 δέκατα που χωρίζουν τον χρόνο του από εκείνον του Ράσελ δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την Red Bull. Ακόμη πιο πίσω η Ferrari με τους Λεκλέρ-Χάμιλτον στο 4-5, να απέχουν πάνω από 1 δευτερόλεπτο από τον Ράσελ.

UPGRADES IN BAKU #F1 #AzerbaijanGP pic.twitter.com/jJgqbbJJ16— Formula 1 (@F1) September 24, 2026

Η McLaren συνέχισε την προσαρμογή της στις αναβαθμίσεις που έφτασαν για τον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν και μάλλον δεν έχει εξάγει ακόμη το μέγιστο από την MCL40. Οι Νόρις και Πιάστρι ολοκλήρωσαν στο 6-8. Για την ώρα η Mercedes έχει βρει την ιδανική ισορροπία στην διαχείριση της ενέργειας από την μπαταρία και καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να την παρακολουθήσει.

No sooner has Bearman got going and he’s stopped again “My engine broke” #F1 #AzerbaijanGP pic.twitter.com/QkSX2K9YHZ— Formula 1 (@F1) September 24, 2026

Στο FP2 είχαμε και τα αναμενόμενα απρόοπτα. Ο Λίντμπλαντ προκάλεσε κόκκινη σημαία με την επαφή που είχε με τις μπαριέρες στο πολύ κλειστό σικέιν του κάστρου. Λίγο αργότερα ο Μπερμαν πάρκαρε την Haas του σε έξοδο διαφυγής με πρόβλημα στον κινητήρα.

THE TOP THREE IN FP2 Russell Antonelli Verstappen#F1 #AzerbaijanGP pic.twitter.com/6Mlu43463O— Formula 1 (@F1) September 24, 2026

Τέλος ο Ματία Μπινότο επιβεβαίωσε ότι οι Χούλκενμπεργκ και Μπορτολέτο θα παραμείνουν με την Audi και για το 2027. Κάτι που ήταν αναμενόμενο καθώς και οι δύο πιλότοι έχουν συμβόλαια για του χρόνου με την ομάδα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡAF1: Αυτό είναι το πρόγραμμα του 2027 με 10 SprintF1 GP Αζερμπαϊτζάν: Γιατί διεξάγεται το Σάββατο;F1: Εγκρίθηκαν και επίσημα οι συντομότεροι αγώνες από το 2027

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...