Τελευταία νέα
Αθλιότητα δίχως τέλος – Φτου σας! Έδειξαν βίντεο από αγώνες τζούντο για να περιγράψουν μέρος της «λαβής» που έκανε – όπως είπαν – ο Αναγνωστόπουλος στη σύζυγο του Καρολάιν με αποτέλεσμα να τη δολοφονήσει! Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση
Secnews.gr

Facebook down: Διακοπή λειτουργίας επηρέασε τις πλατφόρμες του

Εκτός σύνδεσης βρέθηκαν ξαφνικά οι υπηρεσίες Facebook, Instagram και WhatsApp.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram

Οι χρήστες ανέφεραν ζητήματα στην Αργεντινή, την Ουρουγουάη, τη Χιλή, τη Βραζιλία, το Μπαγκλαντές και άλλα μέρη του πλανήτη. Υπήρξαν επίσης προβλήματα στη λειτουργία και για τους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο DownDetector, ο οποίος παρακολουθεί τις διαδικτυακές διακοπές και αποσυνδέσεις, το ζήτημα ξεκίνησε στις 6:40 μ.μ. EDT / 11:40 μ.μ. GMT.

Πάνω από το 40 τοις εκατό των αναφορών στον ιστότοπο DownDetector ανέφερε ότι υπήρχε συνολική διακοπή των υπηρεσιών της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων. Στο Twitter, οι χρήστες ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη φόρτωση των φωτογραφιών και των αναρτήσεων τους.

Δείτε ακόμα: Γιατί το Twitter θέτει σε παύση την διαδικασία των αιτημάτων επαλήθευσης;

Δεν φαίνεται να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία για το πρόβλημα ακόμα. Το Facebook δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Η επίσημη σελίδα κατάστασης του Facebook επίσης δεν έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα, παρά τις πολλές αναφορές από τους χρήστες. Άτομα που γνωρίζουν ισχυρίστηκαν ότι το Facebook δουλεύει πάνω στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας.

Η τελευταία φορά που το Facebook αντιμετώπισε παρόμοια προβλήματα ήταν τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, καθώς και τον Μάρτιο.

Το Facebook εργάζεται τον τελευταίο καιρό για να ενσωματώσει τις διάφορες υπηρεσίες του, όπως το backend του WhatsApp, του Instagram και του Messenger, προκειμένου να επιτρέψει την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ πλατφορμών ανάμεσα στις εφαρμογές του.

Δείτε επίσης: Το 96% των χρηστών δεν επιτρέπει την παρακολούθηση σε εφαρμογές

Ωστόσο, οι επικριτές έχουν επισημάνει ότι η αυξημένη ένταξη σημαίνει ότι οι διακοπές είναι πιο συχνές και έντονες, ενώ δυσκολεύουν επίσης τους νομοθέτες να ελέγξουν την πλατφόρμα, κάτι που έχουν προτείνει στο παρελθόν.

Η διακοπή λειτουργίας ακολουθεί επίσης αρκετούς σημαντικούς ιστότοπους, όπως οι Reddit, Amazon, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και πολλούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ειδήσεων στον κόσμο, που βγήκαν εκτός σύνδεσης λόγω σφάλματος λογισμικού από την εταιρεία δικτύου διανομής περιεχομένου Fastly.
The post Facebook down: Διακοπή λειτουργίας επηρέασε τις πλατφόρμες του appeared first on SecNews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...