Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του»
Basket.gr

Final 4 Gen A Stars U16: Η απονομή, ο MVP και η κορυφαία πεντάδα (pics)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΔΕΚΑ με 94-85 στον τελικό του Final 4 της Μυκόνου και κατέκτησε το τρόπαιο στο πρώτο Gen A Stars U16, με την απονομή να πραγματοποιείται στο τέλος για τους νικητές και τους κορυφαίους της διοργάνωσης να αναδεικνύονται.

Η κορυφαία πεντάδα του Final 4 του Gen A Stars U16 απαρτίζεται από τους Χαράλαμπο Χριστοδούλου (Ολυμπιακός), Γιάννη Σπανό (ΔΕΚΑ), Ανδρέα Μπάρλο (Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα), Γιάννη Αχινιώτη (Περιστέρι) και Θανάση Σπανούλη (Ολυμπιακός). Πολυτιμότερος του Final 4 αναδείχθηκε ο Χαράλαμπος Χριστοδούλου, ο οποίος συγκέντρωσε 58 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στον ημιτελικό και τον τελικό, μετρώντας 59 πόντους με 20 ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα κλέψιμο σε πάνω από 54 λεπτά συμμετοχής.

Τη βράβευση του MVP πραγματοποίησε ο Τεχνικός Διευθυντής Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ και Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Εθνικής U20, Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ η κορυφαία πεντάδα βραβεύτηκε από τον Κώστα Τσαρτσαρή, Διευθυντή του Γραφείου Εκπαίδευσης Προπονητών της ΕΟΚ, καθώς και η Αναστασία Κωστάκη, στέλεχος της ΕΟΚ.

Για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, την απονομή του τροπαίου πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Λάμπρος Τάκης, ενώ την απονομή των μεταλλίων έκανε ο Δήμαρχος της Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης. Για τη δεύτερη ΔΕΚΑ, την απονομή των μεταλλίων έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου, Αλέκος Αγγελετάκης, για να ακολουθήσουν τα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα στην τρίτη θέση με απονομή μεταλλίων από τον αντιπρόεδρο της Ενωσης Κυκλάδων και του ΑΟ Μυκόνου, Νίκο Δακτυλίδη, ενώ στο Περιστέρι, που κατέλαβε την τέταρτη θέση, την απονομή έκανε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων U16, Δημήτρης Μισιακός.

Εκτός της απονομής και των βραβεύσεων του MVP και της κορυφαίας πεντάδας, προηγήθηκαν κι άλλες τιμητικές βραβεύσεις. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απένειμε, αρχικά, τιμητική πλακέτα στο Δήμο Μυκόνου για την υποστήριξη και τη διεξαγωγή του Final 4 του Gen A Stars U16, με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ, Μπάμπη Μαρκάκη, να απονέμεινε την πλακέτα στο Δήμαρχο του νησιού, Χρήστο Βερώνη.

Η ΕΟΚ, επίσης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον ΑΟ Μυκόνου για τον ίδιο ακριβώς λόγο, με την Αναστασία Κωστάκη, στέλεχος της Ομοσπονδίας, να απονέμει την πλακέτα στον πρόεδρο του συλλόγου, Αλέκο Αγγελετάκη. Η ΕΟΚ, για το σκοπό αυτό, τίμησε και την Ενωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων. Την πλακέτα παρέδωσε ο Διευθυντής του Γραφείου Εκπαίδευσης Προπονητών της ΕΟΚ, Κώστας Τσαρτσαρής, στον αντιπρόεδρο της Ενωσης, Νίκο Δακτυλίδη. Η ΕΟΚ, επίσης, απένειμε τιμητική πλακέτα στην Αντιδημαρχία Αθλητισμού Μυκόνου, με τον Τεχνικό Διευθυντή Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ και Ομοσπονδιακό Τεχνικό της Εθνικής U20, Κώστα Παπαδόπουλο, να την παραδίδει στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου Μυκόνου, Βασίλη Θεοχάρη.

Το άρθρο Final 4 Gen A Stars U16: Η απονομή, ο MVP και η κορυφαία πεντάδα (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...