Το Περιστέρι έφτασε στην πέμπτη του νίκη στο Gen A Stars U16, καταβάλλοντας στο Κλειστό της Καλαμίτσας με 79-46 τον Αστέρα Καβάλας, έχοντας «κλειδώσει» τη θέση του στην πρώτη τετράδα της διοργάνωσης, με τους εκ των οικοδεσποτών του τέταρτου «παραθύρου» να αναζητούν την πρώτη τους νίκη, ύστερα από επτά ήττες.
Το Περιστέρι ξεκίνησε με διάθεση να ελέγξει από νωρίς την κατάσταση και αυτό έδειχνε να κάνει στο παρκέ, αποδίδοντας πολύ καλά και στις δύο πλευρές του, για να προηγηθεί με 10-23 στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Αστέρας ανέβασε τον επιθετικό του ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά το ίδιο έκανε και η ομάδα των Βορείων προαστίων, που αύξησε την απόσταση από τον αντίπαλό της στο +20, προτού ο Τζιώγας μειώσει στο 30-48 του ημιχρόνου.
Το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα στην τρίτη περίοδο, με το Περιστέρι να συνεχίζει το ίδιο δυναμικά και να φτάνει τη διαφορά ακόμη και στο +30 στο τέλος του δεκαλέπτου (40-70). Το τέμπο έπεσε λογικά στην τελευταία περίοδο, με τους φιλοξενούμενους να μη δυσκολεύονται, κάπως έτσι, να πετύχουν την πέμπτη τους νίκη σε επτά αγώνες (46-79).
Διαιτητές: Παναγιωτόπουλος, Κόντου, Μπουρνατζίδου
Δεκάλεπτα: 10-23, 30-48, 40-70, 46-79
Αστέρας Καβάλας (Δημητριάδης): Αμοιρίδης 12 (3), Τσομπανικολίδης 2, Ελευθεριάδης 2, Τσεβρεμές 6, Τζιώγας 9, Παπαγεωργίου 9 (1), Σφήνας, Κυριακίδης 2, Φραγγίδης, Τεμεκουνίδης 4, Θωμαΐδης, Δελόγλου
Περιστέρι (Σεΐζης): Πελεχρίνης, Καρώμας, Σπυριδάκος 2, Πετρόπουλος 5 (1), Δήμου 12, Λιακόπουλος 9 (3), Σκουρτόπουλος 14, Μαρκόπουλος 8, Αχινιώτης 8 (1), Γεωργακίου 4, Ντεντόπουλος 6, Παππούς 11 (2)
Μπορείτε να δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ.
Μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.
Το άρθρο Gen A Stars U16: Αστέρας Καβάλας-Περιστέρι 46-79 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Διαβάστε περισσότερα
