Τελευταία νέα
Ο ακτιβιστής Η.Γκιώνης καταγγέλλει-«Εν ενεργεία πολιτικοί και επιχειρηματίες στο κύκλωμα μαστροπείας Φιέστες με rafale ενώ η κοινωνία βουλιάζει στην εξαθλίωση Ψηφίστηκε το αναπτυξιακό ν/σ: Υπέρ ΝΔ, κατά ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, επιφυλάξεις ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΕΛ.ΛΥ Βουλή: Απόπειρα επίθεσης από χάκερς Τζανακόπουλος: “Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό” Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης» Ο Γ. Οικονόμου για μείωση της ανεργίας τον Νοέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ Ηλιόπουλος: Η χώρα πληρώνει ακριβά την κυβέρνηση σε πανδημία και ακρίβεια Meat Loaf: Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο Αμερικανός Επικός Ρόκερ Δύο κατηγορίες συνταξιούχων δημιουργεί το υπουργείο Εργασίας – Ψέματα και αλήθειες για τις συντάξεις Αγωνία… στην Κουμουνδούρου εν αναμονή των νέων δημοσκοπήσεων Το αμερικανικό φλερτ προς την Τουρκία αλλάζει δεδομένα

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΡΕΥΝΑ” ΤΟΥ κ. ΚΑΛΥΒΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

 Ιανουάριος 13, 2022

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ο καθηγητής και μέλος του «επιστημονικού συμβουλίου» του ΕΛΙΑΜΕΠ, κ. Στάθης Καλύβας, σε ντοκιμαντέρ για τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας, ακρωτηρίασε την ιστορία του Ελληνικού έθνους, ταυτίζοντας την με την ύπαρξη του νεότερου ελληνικού κράτους.

Το γεγονός ότι καθηγητές όπως ο κ. Καλύβας αποτελούν προνομιακούς συνομιλητές της εξουσίας και χαίρουν υπερπροβολής από τα ΜΜΕ, δικαιολογεί την κατάντια του ελληνικού κράτους.

Η Ελλάδα χρειάζεται φωνές που να αντιλαμβάνονται την αξία της εθνικής μας κληρονομιάς, η οποία είναι η βάση του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού. Οι φωνές εθνομηδενισμού δεν ζημιώνουν μόνο το Έθνος, αλλά στρώνουν το χαλί για την επέλαση της βαρβαρότητας.

Η αδιάλειπτη συνέχεια του ελληνισμού από τον μινωικό πολιτισμό, την κλασική αρχαιότητα, το Βυζάντιο έως και σήμερα, αμφισβητήθηκε μόνον από εχθρούς της ανθρωπότητας. Οι οποίοι πάντα αποτελούσαν και εχθρούς της Ελλάδας και του ελληνισμού.

Διαβάστε επίσης...