Τελευταία νέα
Παντελώς ανεξέλεγκτη η ΕΥΠ! Η κυβέρνηση «στήνει» αντιπερισπασμό με υποκλοπές… ΣΥΡΙΖΑ; Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Το καθεστώς Μητσοτάκη γνωρίζει ότι έρχεται γρήγορα η κατάρρευσή του Πισώπλατη μαχαιριά από τον Λοβέρδο στον Ανδρουλάκη! Ηλιόπουλος: “Μάταια προσπαθεί το καθεστώς Μητσοτάκη να κρυφτεί από τις ευθύνες του” Υπονοούμενα Γεωργιάδη πως Ρωσία και Τουρκία επιδιώκουν πολιτική αποσταθεροποίηση, με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση O Χουσεΐν Ζεϊμπέκ για Αθανασίου: Τέτοιες απόψεις ακούγονταν στη Βουλή μόνο από τη Χρυσή Αυγή Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση» Μάντζος: «Είναι πλέον σαφές ότι η ΝΔ ”κλείνει το μάτι” στα ακροδεξιά και νεοσυντηρητικά ακροατήρια» Καταγγελλία ΜεΡΑ25: Αστυνομικοί ξυλοφόρτωσαν πολίτη στις τουαλέτες του ΑΤ Ομόνοιας Οικονόμου σε Τσίπρα: Ισχυροί και ανθεκτικοί οι θεσμοί όπως έχει αποδειχθεί από το 1974 και ιδιαίτερα το 2015 Μάντζος για Γεωργιάδη στους NYT: Η κυβέρνηση σκόπιμα συντηρεί ένα θρίλερ κατασκόπων με «αόρατους εχθρούς»

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΡΕΥΝΑ” ΤΟΥ κ. ΚΑΛΥΒΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ

 Ιανουάριος 13, 2022

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Ο καθηγητής και μέλος του «επιστημονικού συμβουλίου» του ΕΛΙΑΜΕΠ, κ. Στάθης Καλύβας, σε ντοκιμαντέρ για τα 200 χρόνια της εθνεγερσίας, ακρωτηρίασε την ιστορία του Ελληνικού έθνους, ταυτίζοντας την με την ύπαρξη του νεότερου ελληνικού κράτους.

Το γεγονός ότι καθηγητές όπως ο κ. Καλύβας αποτελούν προνομιακούς συνομιλητές της εξουσίας και χαίρουν υπερπροβολής από τα ΜΜΕ, δικαιολογεί την κατάντια του ελληνικού κράτους.

Η Ελλάδα χρειάζεται φωνές που να αντιλαμβάνονται την αξία της εθνικής μας κληρονομιάς, η οποία είναι η βάση του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού. Οι φωνές εθνομηδενισμού δεν ζημιώνουν μόνο το Έθνος, αλλά στρώνουν το χαλί για την επέλαση της βαρβαρότητας.

Η αδιάλειπτη συνέχεια του ελληνισμού από τον μινωικό πολιτισμό, την κλασική αρχαιότητα, το Βυζάντιο έως και σήμερα, αμφισβητήθηκε μόνον από εχθρούς της ανθρωπότητας. Οι οποίοι πάντα αποτελούσαν και εχθρούς της Ελλάδας και του ελληνισμού.

Διαβάστε επίσης...