Τελευταία νέα
Υπάλληλοι του ΣΕΒ… Τρίζει η καρέκλα του Χρυσοχοΐδη Το έγκλημα χωρίς όνομα που σκοτώνει καθημερινά 173 γυναίκες Γυναικοκτονία: Γιατί η περιγραφή ενός εγκλήματος που ο ορισμός του έχει δοθεί από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην Ελλάδα; Τη διώκουν γιατί φιλοξενούσε έναν πρόσφυγα (του Δημήτρη Αγγελίδη/ΕφΣυν) Πετράλωνα-«Καμία μόνη»: Μαζική κινητοποίηση ενάντια στην έμφυλη βία Ποιος είναι ο «αντιεμβολιαστής»; ΗΠΑ: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο μεγαλύτερης πρόσδεσης της Ελλάδας στο άρμα των ΗΠΑ Δημοσκόπηση Alco: Μεγαλύτερη ασφάλεια επί ΣΥΡΙΖΑ, πανωλεθρία για Χατζηδάκη Σπίρτζης: Ζητούνται άμεσα απαντήσεις για τις καταγγελίες του Γεωργιανού Μητσοτάκης για τη Γραμμή 4 του Μετρό: «Το μεγαλύτερο δημόσιο έργο στη χώρα μας» ΠΑΜΕ: Άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, της υγείας και της ζωής τους από τον καύσωνα Σπίρτζης-Ξανθόπουλος: Η κυβερνητική ανικανότητα φέρνει αθλιότητα …
Digitallife.gr

H Seagate κυκλοφόρησε έναν limited edition SSD εμπνευσμένο από το Cyberpunk 2077!

Oι σκληροί δίσκοι και οι SSD αποτελούν hardware components που τοποθετούνται στο εσωτερικό του PC case και η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πολυνοιάζεται για την… «εμφάνιση» τους. Ωστόσο από τη στιγμή που πολλά cases διαθέτουν ορατές επιφάνειες, οι users μπορούν να δουν στο εσωτερικό των συστημάτων τους. Ειδικότερα εάν είστε gamer και σας αρέσουν τα PC gaming rigs, τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει να ρίχνετε μια ματιά στο εσωτερικό του case. Και μπορεί οι GPUs και οι μνήμες RAM να δίνουν μια άλλη πινελιά στο εσωτερικό ενός PC case, όμως πλέον μπορείτε να προσθέσετε πιο… εναλλακτικούς SSD!
 

Συγκεκριμένα, η Seagate λάνσαρε μια ειδική limited edition ενός SSD που είναι εμπνευσμένος από τον sci-fi κόσμο του Cyberpunk 2077. Ο εν λόγω SSD είναι ο FireCuda 520 και μπορεί να θεωρηθεί συλλεκτικός, καθώς δημιουργήθηκαν μόλις 2.077 units. Η συγκεκριμένη special έκδοση κυκλοφορεί αποκλειστικά με χωρητικότητα στο 1TB, αν και η κανονική version του FireCuda 520 βγαίνει επίσης σε 2TB και 500GB. Αν και η Seagate δεν ανέφερε το πόσο θα κοστίζει η Limited Edition, από τη στιγμή που η απλή έκδοση στοιχίζει περίπου 210 δολάρια, λογικά θα πρέπει να περιμένουμε ότι λόγω και της σπάνιας φύσης του, ότι ο Cyberpunk 2077 θα κοστίζει παραπάνω, προσεγγίζοντας τα 300 δολάρια. Αν και οι απλοί users θα προσπεράσουν, σίγουρα οι fans του Cyberpunk 2077 θα το εκτιμήσουν!
The post H Seagate κυκλοφόρησε έναν limited edition SSD εμπνευσμένο από το Cyberpunk 2077! appeared first on Digital Life!.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...