Τελευταία νέα
Πώς «ροκάνισε» ο πληθωρισμός τις αυξήσεις των μισθών Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου δέκα στρέμματα Πυρά από την ΕΛ.Α.Σ για τη νέα ΚΥΑ: «Συνδέουν κοινωνικά ζητήματα με οικονομικά κίνητρα, θα την καταργήσουμε» Προκαλεί η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Γύφτοι είναι, θα αυτοκτονούσα» απάντησε σε υποθετική ερώτηση για τους Ρομά Hellenic Train: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση και η κυκλοφορία στο τμήμα Άνω Λιόσια–Ασπρόπυργος Πυρκαγιά στην περιοχή Λειψύδριο του Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα Νέα Αριστερά: Ζητά παραίτηση Φαραντούρη και ανάκληση της μετάθεσης της συζύγου του στη ΜΕΑ Τσουκαλάς σε ΝΔ: Ζητά διαγραφές για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ και την παραίτηση Ντόκου Ο Σπύρος Δρίτσας στην «Εφ.Συν.»: «Από το ΕΣΥ της ταλαιπωρίας στο ΕΣΥ της φροντίδας» Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο για 250η επέτειo: Ευκαιρία να αναδειχθεί η δυναμική της σχέσης Ελλάδας – ΗΠΑ Μήνυμα Καρόλου για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις κοινές μας αξίες» Τελεσίγραφο Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη για τη σύζυγο Φαραντούρη: «αν δεν δημοσιοποιήσει τα έγγραφα αποπέμψτε τον»
Filathlos.gr

Indian Wells: O Μεντβέντεφ απέκλεισε τον Αλκαράθ και πέρασε στον τελικό

Το εμπόδιο του Αλκαράθ ξεπέρασε με 6-3, 7-6(3) ο Μεντβέντεφ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Indian Wells.
Ο Νο.1 τενίστας του κόσμου έφτασε στο τουρνουά της Καλιφόρνιας με σερί 16 νικών μέσα στο 2026, όμως ο Ρώσος κατάφερε να βάλει “φρένο” στην πορεία του και να τον υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα στη σεζόν.
Με τη νίκη αυτή, ο Μεντβέντεφ προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό ATP Masters 1.000 από το Indian Wells του 2024.
Στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Σίνερ, με τον Ιταλό να προηγείται 8-7 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Ο Ρώσος θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο του μέσα στο 2026, καθώς έχει ήδη κατακτήσει το ATP 250 του Μπρισμπέιν και το ATP 500 του Ντουμπάι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...