Τελευταία νέα
Μιχάλης Κατρίνης στο “Π”: Ο ναρκισσισμός μιας «άριστης» κυβέρνησης Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Έκθεση Κομισιόν για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα: Ανησυχία, αμφιβολίες και ηχηρές προειδοποιήσεις Αν. Δημοσχάκης στο “Π”: Έβρος: Ένας μοναδικός τουριστικός προορισμός σε μια ασφαλή και αναβαθμισμένη περιοχή! Ευαγγελία Λιακούλη στο “Π”: Στοίχημα του Κινήματος Αλλαγής να ξαναπειστούν οι πολίτες! Σταύρος Αραχωβίτης στο “Π”: Έξοδος: Να ζήσουμε και όχι να επιβιώσουμε Κώστας Παπαδάκης στο “Π”: Κυπριακό: Τα «νέφη» του ευρωατλαντικού εφησυχασμού διαλύονται, τα διχοτομικά σχέδια ξεπροβάλλουν Ηλέκτρα Αποστόλου – “Στ’ όνομά σου ορκιζόμαστε” ΣΥΡΙΖΑ: «Επιβάλλεται η αύξηση του κατώτερου μισθού» Αρμιν Λάσετ: «Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» ΣΥΡΙΖΑ: Τα (8) fake news της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Αλήθειες και ψέματα για την αντιμεταρρύθμιση της Επικουρικής Ασφάλισης. Σφοδρά πυρά Κοτζιά στη Σακελλαροπούλου: “Η γιορτή της Δημοκρατίας κατάντησε κοσμικό γεγονός, δεν με κάλεσαν ποτέ ούτε ως Δημοκράτη ούτε ως αντιστασιακό. “ΝotΜyPresident”…” Η πτώση των…θεών
Digitallife.gr

Iron Maiden: κατέφθασε το νέο single «The Writing On The Wall»… και τα μυαλά στα κάγκελα!

Κατά παράδοση, το καλοκαίρι είναι η περίοδος των χαλαρών hits, για clubbing και χορό, όμως φέτος θα πάρει το αυτί μας και λίγο metal, να έρθουμε στα ίσια μας. Και τι metal, όχι ότι κι ότι, αλλά Iron Maiden, και συγκεκριμένα μία δημιουργία των Bruce Dickinson και Adrian Smith! Είναι πλέον κοντά μας το «The Writing on the Wall», το νέο single με το ομώνυμο τραγούδι που θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο πλήρες άλμπουμ «Senjutsu».
Για μία ακόμα φορά, οι Iron Maiden επέλεξαν να βασιστούν στο νέο κλασικό τους ήχο, που έχουν καθιερώσει από το Brave New World και μετά. Καλή επιλογή, αφού το τραγούδι έχει ξεκάθαρη ταυτότητα, τόσο στη μελωδία όσο και στη φωνή, και καταλαβαίνει κάποιος αμέσως ότι πρόκειται για δικό τους κομμάτι.

Όσο για το βίντεο κλιπ, αυτή τη φορά οι Maiden επέλεξαν τον δρόμο του παλιού καλού 2D animation, και μάλιστα έχουν χρησιμοποιηθεί πολλαπλές καταξιωμένες τεχνικές για διαφορετικές σκηνές. Το κεντρικό θέμα είναι η παρακμή του πολιτισμού, με τους Αμερικάνους και τους Άγγλους να τυχαίνουν ιδιαίτερης σάτιρας. Το όλο σκηνικό διαδραματίζεται σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο, αλά Mad Max, μαζί με μία γερή δόση από fantasy αλλά και sci-fi.
Την παράσταση κλέβουν οι τέσσερεις καβαλάρηδες της αποκάλυψης, που έχουν ο καθένας από μία μορφή του Eddie σε παλαιότερα εξώφυλλα. Βλέπουμε π.χ. τον «ανδροειδές» Eddie από το Somewhere in Time να ενεργοποιεί το στόχαστρο του ματιού και να πυροβολεί με πιστόλι λέιζερ, και τον «φαραώ» Eddie από το Powerslave να εξαπολύει ένα σμήνος από ακρίδες (που με τη σειρά τους έχουν τη φάτσα του Eddie)!
Γενικά το όλο οπτικοακουστικό πακέτο είναι μία φουλ ικανοποιητική εμπειρία, και μπορείτε να το βρείτε στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες, δωρεάν. Ραντεβού ξανά στις 3 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα κυκλοφορήσει το studio album, Senjutsu, με συνολικά 10 τραγούδια.
The post Iron Maiden: κατέφθασε το νέο single «The Writing On The Wall»… και τα μυαλά στα κάγκελα! appeared first on Digital Life!.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...