Τελευταία νέα
Μπάιντεν – Ερντογάν: “Αμ’ έπος αμ’ έργον”! FT: Οι ΗΠΑ ανάβουν το «πράσινο φως» για την πώληση 40 F-16 στην Τουρκία Η Ελλάδα κατέθεσε επίσημο αίτημα στις ΗΠΑ για την απόκτηση των F-35 Επιμένει στο αφήγημα του «ικανοποιημένου» Μητσοτάκη και της «αναδίπλωσης της Τουρκίας» το Μαξίμου Οικονόμου για Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέμματα από τη βουλή Οικονόμου κατά Τσίπρα: Δεν είναι η πρώτη φορά που διασπείρει ψέματα και διαβολές Τσίπρας: Πολιτική απάτη η αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής -Ενσωματώνεται στους λογαριασμούς «Καρφιά» Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Λιοντάρια και εθνικόφρονες αλλά στην πράξη δειλοί απέναντι στην εθνική ευθύνη» Τσίπρας: Η Τουρκία οικειοποιείται το Αιγαίο – Ανησυχία για τα ανταλλάγματα που πήρε στο ΝΑΤΟ «Ξύλο» Τσίπρα σε Μητσοτάκη στη Βουλή: «Απάτη η εικονική αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής! Μας λέγατε λαϊκιστές, ξαφνικά έγινε παράνομη η ρήτρα; Είστε μεγαλόψυχοι; Πολιτικοί απατεώνες είστε!» ΝΑΤΟ: Ψυχροπολεμικό ανακοινωθέν για το νέο δόγμα-Άμεση απειλή Ρωσία-Στο κάδρο Κίνα Βαγγέλης Αποστόλου: Να αποσυρθούν οι άδειες και οι εγκρίσεις παραγωγών ΑΠΕ μέχρι τη σύνταξη του νέου χωροταξικού και των περιβαλλοντικών μελετών ΣΥΡΙΖΑ: «Κρεσέντο υποκρισίας» Γεωργιάδη η ΕΔΕ, για να ρίξει σε υπαλλήλους τις ευθύνες του για το «Turkaegean»

Lavrov: Θα ανταποκριθούμε απότομα και αποφασιστικά στις ενέργειες του εχθρού

Ιούλιος 06,2021

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η Μόσχα προτίθεται να ανταποκριθεί απότομα σε πιθανές εχθρικές ενέργειες της Ουάσινγκτον.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ινδονησία, ο Λαβρόφ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Rakajat Merdeka, επεσήμανε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε σαφώς ότι το αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς είναι δυνατό μόνο με την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής ισορροπίας συμφερόντων σε επίπεδο ισοτιμίας.

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε ότι, σχεδόν αμέσως μετά τη σύνοδο κορυφής της Ρωσίας και των ΗΠΑ στη Γενεύη, Αμερικανοί αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένων των συμμετεχόντων στη συνάντηση, συνέχισαν να «μοιράζονται μαθήματα» με διπλασιασμό.

Δήλωσε ότι όλες αυτές οι «προειδοποιήσεις συνοδεύονταν από απειλές» ότι η Ρωσία θα εκτεθεί σε νέα πίεση, εάν δεν αποδεχτεί τους «κανόνες του παιχνιδιού» που τέθηκαν σε αυτήν στη Γενεύη μέσα σε λίγους μήνες.

“Οι προσπάθειες διεξαγωγής διαλόγου μαζί μας από τη θέση της δύναμης ήταν καταδικασμένες σε αποτυχία στην αρχή – θα ανταποκριθούμε απότομα και αποφασιστικά σε εχθρικές ενέργειες”, τόνισε ο Λαβρόφ,

Διαβάστε επίσης...