Τελευταία νέα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Εντός της ημέρας η πρόταση ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική – Στο επίκεντρο Λιβανός και Αραμπατζή Μεγάλη ένταση στη Βουλή: “Ή πετάξτε έξω τον ανάγωγο ή αν δεν μπορείτε να ακούσετε, βουλώστε το” Ν. Ανδρουλάκης: «Εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ» Π. Αμυράς: Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για 32ωρο ή 35ωρο θα έφερνε λουκέτα σε μικρομεσαίους, ανεργία και ακρίβεια Καρφιά Φάμελλου για ΠΑΣΟΚ: «Θα τους ανατρέψουμε ή θα συνεργαστείτε μαζί τους;» Ν. Ανδρουλάκης: “Εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ” Κωνσταντοπούλου η “ακτιβίστρια” – Νέο επεισόδιο στη Βουλή Νέο σόου Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Ανέβηκε στο βήμα και έπαιξε ηχητικό για τη Γάζα – «Κακοπαιγμένο θέατρο» είπε ο Καιρίδης Επίθεση Φάμελλου στο ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ για τιμές Ακρόπολης+τουαλέτα: «Αποκλείει δια ροπάλου τους οικονομικά αδύναμους» Η εξυπνάδα του Κυριάκου Πιερρακάκη με τον οποίο ως υπουργό δεν θα φτάσουμε στην Ιθάκη Σταύρος Παπασταύρου κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Επί ΣΥΡΙΖΑ η Κνωσός πήγε στο Υπερταμείο, επί Μητσοτάκη στην UNESCO»
Newsauto.gr

Lynk & Co 08: Το plug-in υβριδικό SUV με τη μεγάλη αυτονομία

Το νέο Lynk & Co 08 συνδυάζει μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία, χαμηλές εκπομπές και φορολογικά οφέλη, αποτελώντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για ιδιώτες και εταιρείες στην Ελλάδα.

Το Lynk & Co 08 παρουσιάστηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο του ESG Summit, με τη Lynk & Co να δίνει έμφαση στον περιβαλλοντικό και κοινωνικό χαρακτήρα του νέου της μοντέλου. Πρόκειται για ένα plug-in hybrid SUV νέας γενιάς, που έχει σχεδιαστεί με βάση τις σύγχρονες ανάγκες για πιο καθαρές και αποδοτικές μετακινήσεις.

Το μοντέλο ξεχωρίζει κυρίως για τις πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων, που περιορίζονται στα 23 γραμμάρια CO₂ ανά χιλιόμετρο, αλλά και για την ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει έως και τα 200 χιλιόμετρα σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Αυτό σημαίνει ότι στην καθημερινότητα μπορεί να κινηθεί σχεδόν αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, χωρίς κατανάλωση καυσίμου και χωρίς εκπομπές ρύπων. Παράλληλα, η συνολική αυτονομία ξεπερνά τα 1.000 χιλιόμετρα, καλύπτοντας άνετα και μεγαλύτερα ταξίδια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δυνατότητα ταχείας φόρτισης, καθώς η μπαταρία μπορεί να φορτίσει από το 10% έως το 80% σε περίπου 33 λεπτά. Η κατανάλωση καυσίμου διατηρείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κοντά στο 0,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ενισχύοντας τον οικονομικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Το Lynk & Co 08 έχει επίσης καταγράψει μια εντυπωσιακή επίδοση, καθώς κατέχει τίτλο από τα Guinness World Records για τη μεγαλύτερη απόσταση που έχει διανυθεί από plug-in hybrid SUV σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία, φτάνοντας τα 293 χιλιόμετρα.

Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται σε προηγμένη τεχνολογία, όπως η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 39,6 kWh, το εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης θερμοκρασίας και η βελτιωμένη αεροδυναμική.

Στην ελληνική αγορά, το μοντέλο αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον ως εταιρικό αυτοκίνητο, καθώς με τιμή προ φόρων κάτω από 40.000 ευρώ και εκπομπές κάτω από 50 γραμμάρια/χλμ. εντάσσεται στο καθεστώς μηδενικού φόρου χρήσης. Αυτό μεταφράζεται σε σημαντικό οικονομικό όφελος για επιχειρήσεις και στελέχη που το επιλέγουν.

Συνολικά, το Lynk & Co 08 συνδυάζει υψηλή τεχνολογία, άνεση και οικολογικό χαρακτήρα, προσφέροντας μια σύγχρονη λύση μετακίνησης που καλύπτει τόσο τις καθημερινές ανάγκες όσο και τις απαιτήσεις μεγαλύτερων διαδρομών, χωρίς συμβιβασμούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η Toyota ετοιμάζει κάτι μεγάλο

H TEOREN MOTORS στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2026

Alfa Romeo με χρυσές λεπτομέρειες για το Ντουμπάι

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

BMW i3: Η «τριάρα» παραμένει σεντάν και μπαίνει στην…πρίζα

.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{display:block}.tdi_2 .tdc-columns{width:100%}.tdi_2:before,.tdi_2:after{display:table} .tdi_4{vertical-align:baseline}.tdi_4>.wpb_wrapper,.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_4>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_4>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto} Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της […]