Στέφανος Τσιτσιπάς και Λουτσιάνο Νταρντέρι έχασαν την πρόκριση στις λεπτομέρειες μένοντας εκτός 8άδας στο διπλό του Madrid Open.
Το ελληνοϊταλικό δίδυμο ηττήθηκε από τους έμπειρους διπλίστες, Γκουίντο Αντρεότσι (Αργεντινή) και Μανουέλ Γκινάρ (Γαλλία) με 5-7, 6-1, 11-9 μετά από ένα δραματικό super tie-break.
Καλύτερο ξεκίνημα από Τσιτσιπά και Νταρντέρι, οι οποίοι προηγήθηκαν με 3-0, ενώ στο 8ο game είχαν και set-point, με τους Αντρεότσι και Γκινάρ να το σβήνουν και στη συνέχεια να παίρνουν πίσω και το χαμένο σετ, μειώνοντας σε 5-4 και αμέσως μετά ισοφαρίζοντας σε 5-5.
Ωστόσο, αυτό ήταν το τελευταίο κερδισμένο τους game στο πρώτο σετ, με τους Τσιτσιπά και Νταρντέρι να κατακτούν τα επόμενα δύο και με 7-5 να παίρνουν προβάδισμα με 1-0.
Οι πρωταθλητές του φετινού Indian Wells απάντησαν με επιβλητικό τρόπο, καθώς παραχώρησαν μόλις ένα game και βρίσκοντας τρία break έφτασαν στο 6-1 κάνοντας το 1-1.
Στο super tie-break Τσιτσιπάς και Νταρντέρι προηγήθηκαν με 4-2, όμως Αντρεότσι και Γκινάρ έφτασαν πρώτοι σε match-points κάνοντας το 9-5. Στη συνέχεια Τσιτσιπάς και Νταρντέρι έσβησαν και τα τέσσερα match-points ισοφαρίζοντας σε 9-9, αλλά με νέο mini-break Αντρεότσι και Γκινάρ σφράγισαν την πρόκριση για τα προημιτελικά.
MADRID OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Madrid Open: Ήττα στο super tie-break για Τσιτσιπά και Νταρντέρι appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
