Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Tennis24.gr

Madrid Open: Μεσημέρι Πέμπτης ξεκινάει στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (23/4) κόντρα στον Αμερικανό lucky loser (No90), Πάτρικ Κίπσον, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει μετά τις 15:30 (Cosmote Sport 6) και θα ειναι η τρίτη της ημέρας στο Stadium 3. 
Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, αλλά και η πρώτη του Τσιτσιπά κόντρα σε Αμερικανό, στο τουρνουά της Μαδρίτης, αλλά και η τρίτη κόντρα σε lucky loser, μετά από εκείνες απέναντι στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ (προημιτελικά 2023), με τον Γερμανό να επικρατεί στα τρία σετ και στη πρεμιέρα του το 2019 κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό.

Διαβάστε Ακόμα:

Τσιτσιπάς: «Το πραγματικό τένις παίζεται στο χώμα» 

Madrid Open: Βγήκε ο αντίπαλος της πρεμιέρας του Τσιτσιπά

Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά ο Τσιτσιπάς είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό (την καλύτερη του πορεία στη Μαδρίτη) κερδίζοντας τα ημιτελικά τον Ράφα Ναδάλ σε ένα επικό παιχνίδι. 
Τελευταία φορά που ο Τσιτσιπάς προχώρησε αρκετά στο Madrid Open ήταν το 2023 όπου σταμάτησε στα προημιτελικά (Στρουφ), το 2024 αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του από τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο, ενώ πέρσι σταμάτησε στον δεύτερο γύρο από τον Λορέντσο Μουζέτι. 
Ο Τσιτσιπάς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες σε Miami Open (Φις), Μόντε Κάρλο (Σερούντολο) και Βαρκελώνη (Μάροζαν), ενώ από την πλευρά του ο Κίπσον μετράει μόλις μια νίκη μέσα στο 2026 (σε κυρίως ταμπλό) αυτή απέναντι στον Άλεξ ντε Μινόρ στον πρώτο γύρο του Ακαπούλκο τον περασμένο Φεβρουάριο. 
Ο νικητής από την αναμέτρηση θα περάσει στον δεύτερο γύρο, εκεί όπου περιμένει ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ. 
MADRID OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (-1h)
The post Madrid Open: Μεσημέρι Πέμπτης ξεκινάει στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...