Τελευταία νέα
Μέτσολα για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Ελλάδα και Κύπρος μπορούν να βασίζονται στην αλληλεγγύη μας» Ο Λαζαρίδης ζήτησε συγγνώμη από τη Γιαννακοπούλου: «Τη σέβομαι και την τιμώ» Επιστολή Χ.Δούκα σε Σ. Ζαχαράκη και Γ. Στασινο για τη Γκράβα Financial Times: Ο Τραμπ μπλόκαρε σχέδιο του Νετανιάχου για νέο χτύπημα στο Ιράν Στο ΠΑΣΟΚ και επίσημα η Μυρτώ Κοροβέση- Συναντήθηκε με Ανδρουλάκη  Παπασταύρου: Εξετάζουμε μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εντός των δημοσιονομικών ορίων ΤτΕ: Στα 8,9 δισ. ευρώ εκτοξεύτηκε το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στο οκτάμηνο 2026 – Αύξηση κατά 2,4 δισ. ευρώ Σάκης Αρναούτογλου: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη μητέρα του που έπασχε από Αλτσχάιμερ – «Είχε γίνει 24 κιλά» Αυστραλία: Ακρωτηριάστηκε και στα δύο πόδια η βουλεύτρια μετά την επίθεση με αυτοκίνητο Συνάντηση Χατζηδάκη – Μουράντ: Ενίσχυση της ελληνοαιγυπτιακής συνεργασίας σε ενέργεια και μεταναστευτικό Κόμμα Καρυστιανού για εταιρείες δημοσκοπήσεων: Θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών BBC: Γιατί «πέθαναν» ξανά τον Κιμ Γιονγκ Ουν – Οι γεωπολιτικές ενδείξεις ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι καλά
Efsyn.gr

Mercedes μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Κορίνθου και παραλίγο να συγκρουστεί με μηχανή [βίντεο]

Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό καταγράφηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, όταν μαύρο Mercedes εντοπίστηκε να κινείται ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας σοβαρό κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς.
Στο βίντεο που κατέγραψε με την κάμερα του κράνους του μοτοσικλετιστής, φαίνεται το αυτοκίνητο να κινείται στη μεσαία λωρίδα της Εθνικής Οδού, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Ο ίδιος κινείται κανονικά στην πορεία του, όταν αντιλαμβάνεται το όχημα να έρχεται καταπάνω του από την αντίθετη κατεύθυνση και κάνει έναν ελιγμό προς τη δεξιά λωρίδα.
«Ωπα ρε, ώπα, Χριστέ μου. Πω πω, παναγία μου θα σκοτωθούμε», λέει ο μοτοσικλετιστής έντρομος στο βίντεο.
Σε ώρα αιχμής το περιστατικό στην Αθηνών – Κορίνθου
Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην έξοδο της Μαγούλας, σε ένα σημείο όπου η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για πρόκληση τροχαίου.
Ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος ανάρτησε το σχετικό βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, ανέφερε πως το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:45 το μεσημέρι, την ώρα που επέστρεφαν σιγά σιγά οι αδειούχοι του Δεκαπενταύγουστου.
«Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 ώρα 13:45 εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου. Μαύρο Mercedes κινείται ανάποδα στο ρεύμα προς Κόρινθο κοντά στην έξοδο Μαγούλας. Πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα», έγραψε στην ανάρτησή του.
Δείτε το βίντεο με το ΙΧ να κινείται αντίθετα στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...