Τελευταία νέα
Πυρά Παπασταύρου σε Φάμελλο:Μιλάτε για Κράτος Δικαίου,που αφαιρέσατε πέντε χρόνια από τη ζωή μου Έντονες κυβερνητικές αντιδράσεις στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για εργασία τεσσάρων ημερών Στον Κυμπουρόπουλο τα ηνία της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας Μπακογιάννη για επιτελικό κράτος: «Δεν υπάρχουν αντάρτες στη ΝΔ, πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις» Απόστολος Κακλαμάνης για επιτελικό κράτος: «Ήταν επόμενο να εκδηλωθεί οργή ακόμη και από βουλευτές της ΝΔ» Η Ζωή έκανε “ριάλιτι” τη Βουλή – Ανέβηκε στο βήμα και έπαιζε …ηχητικό για τη Γάζα Νίκος Παππάς για προσχώρηση Νικόλα Φαραντούρη στα ΠΑΣΟΚ: «Ας κριθεί ο καθένας με τις επιλογές του» ΚΚΕ: Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, καθώς το ισραηλινό ρεσάλτο συνέβη ανοιχτά της Κρήτης ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη:”Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας” Φάμελλος:”Να παραιτηθεί ο εκβιαζόμενος πρωθυπουργός”-Αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ  Π.Μαρινάκης: Πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης η συνεχής αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: «Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας»
Drive.gr

Mercedes-Benz: Χειρόφρενο στην αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 3

<img src=”/sites/default/files/styles/460x300_newsit1/public/node-files/photos/news/2026/01/mercedes-benz-s-drive-pilot-level-3-system-is-dead-as-germans-try-tesla-s-approach_5.jpg?itok=0YW0eBt6″ />
Η Mercedes-Benz ήταν η πρώτη που έκοψε το νήμα στην κούρσα για την αυτόνομη οδήγηση Επιπέδου 3, κερδίζοντας την έγκριση να επιτρέπει στους οδηγούς της να πάρουν τα μάτια τους από τον δρόμο. Όμως, όπως φαίνεται, η θεωρία από την πράξη απέχει μερικά… δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...