Τελευταία νέα
Σπήλιος Λιβανός στο “Π”: Δίχτυ προστασίας στους αδύναμους συμπολίτες μας Ο.Λαφοντέν: «Όλες οι προσδοκίες που υπήρχαν με τον εμβολιασμό δεν επιβεβαιώθηκαν» Κ. Σακελλαροπούλου: Θέλουμε συνύπαρξη με την Τουρκία αλλά έχουμε χρέος στη μνήμη Τρύφων Αλεξιάδης στο Kontra News 10: Προεκλογικά έταζαν θα πάρετε διπλάσια από την ανάπτυξη τώρα… Τουρκία: Εκδίωξε το Nautical Geo από κυπριακή ΑΟΖ!-Ντροπή! Απούσα η Ελλάδα Η κατάρρευση του ΕΣΥ «σκοτώνει»: 78 θάνατοι-686 διασωληνωμένοι ΚΚΕ: Δεν θυσιάζουμε την υγεία για των κερδών την «ανοσία» – 10 προτάσεις Κ. Μητσοτάκης στα Μέγαρα: Επιδότηση και στήριξη σε παραγωγούς Υπουργός υγείας Γερμανίας: «Θα υπάρξει νέα παραλλαγή το Φθινόπωρο πιθανόν πιο επικίνδυνη» Γερμανία: Εκατοντάδες χιλιάδες (15%) τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού!!! Κάλεσμα αγώνα για μια φεμινιστική απεργία Ανάγκη για μαχητικό συνδικαλισμό

Merkel: Δεν θα υπάρξουν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στη Γερμανία

Ιούλιος 14,2021

Η Γερμανία δεν θα εισαγάγει υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κοροναϊού, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος της χώρας, Άνγκελα Μέρκελ.

Η Μέρκελ πρόσθεσε ότι θα ήταν ασφαλέστερο να εμβολιαστούν περισσότεροι Γερμανοί, να συμμορφωθούν με τους κανόνες απόστασης και ότι όσο το δυνατόν περισσότερες δοκιμές θα βοηθήσουν στην πρόληψη του τέταρτου κύματος κοροναϊού, αναφέρει το Reuters.

“Δεν σκοπεύουμε να προχωρήσουμε έτσι. Δεν θα υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός “, δήλωσε ο καγκελάριος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Διαβάστε επίσης...