Ο Άλεξ ντε Μινόρ χρειάστηκε μόλις μια ώρα για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Mubadala DC Open ATP 500, συνεχίζοντας την υπεράσπιση του τίτλου του.
Ο Νο1 του ταμπλό και Νο6 του κόσμου επικράτησε του 17χρονου συμπατριώτη του, Κρουζ Χιούιτ (Νο612) με 6-2, 6-2, συνεχίζοντας σημειώνοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στο τουρνουά της Ουάσιγκτον.
“Good luck for the next 10 years of your life”
Lovely words at the net as Demon gets past Hewitt 6-2 6-3 for a 7th QF this year!@alexdeminaur #MubadalaDCOpen pic.twitter.com/n3bW3ItNNK
— Tennis TV (@TennisTV) July 30, 2026
Παραχωρώντας μόλις επτά πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς και με αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες για break (5/7) o ντε Μινόρ δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον αγχωμένο Χιούιτ, ο οποίος μόλις προχθές σημείωσε την πρώτη νίκη του σε κυρίως ταμπλό σε τουρνουά της ATP.
Ο ντε Μινόρ ξεκίνησε με πέντε σερί games (5-0), με τον Χιούιτ να αποφεύγει το bagel βρίσκοντας break στο έκτο game (5-1). Ο κάτοχος του τίτλου, έκλεισε λίγο αργότερα το πρώτο σετ με 6-2 κάνοντας το 1-0.
Στο δεύτερο σετ με ένα break στην αρχή (2-1) κι ένα ακόμη στο τέλος ο ντε Μινόρ σφράγισε την πρόκριση για την 8άδα εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Μπράντον Νακασίμα που έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Γιάκουμπ Μένσικ, επικρατώντας με 7-6(5), 3-6, 6-4.
MUBADALA DC OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-7h)
The post Mubadala DC Open: Πρόκριση σε 60 λεπτά για Ντε Μινόρ appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
