Τελευταία νέα
Μ. Καρυστιανού κατά Κοβέσι: «Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έχει παραβιάσει το Ενωσιακό Δίκαιο» Σφοδρή σύγκρουση Θεοδωρικάκου-Ανδρουλάκη στη Βουλή- “Δεν σας ενδιαφέρει τι θα πει η Δικαιοσύνη” Λαζαρίδης: «Η σκευωρία των πολιτικών μου αντιπάλων θα πέσει στο κενό» Επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα: Δείπνο στο Προεδρικό και συμφωνίες στο Μαξίμου Κυβερνητικές πηγές: Κάποιος να ενημερώσει τον κ. Ανδρουλάκη ότι θεμέλιο του κράτους δικαίου είναι η ύπαρξη του τεκμηρίου αθωότητας Μοναδικός Βενιζέλος για ΟΠΕΚΕΠΕ, Κοβέσι, υποκλοπές: «H εκδίκηση της γυφτιάς, συναστρία σκανδάλων» ΣΥΡΙΖΑ: «Ρουσφετάκι» και «εξυπηρετήσεις» για τη ΝΔ, «κουλτούρα της διαφθοράς» για την Κοβέσι Η ενσωμάτωση των Δυτικών Βαλκανίων στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη με Marta Kos Συνάντηση Μητσοτάκη με την Ευρωπαία Επίτροπο Διεύρυνσης Marta Kos Δούκας: «Όχι» σε οποιοδήποτε σενάριο συγκυβέρνησης με ΝΔ – «Κάτω τα χέρια» απ την Ευρωπαική Εισαγγελία Τ. Θεοδωρικάκος: Οι βουλευτές της ΝΔ ζήτησαν οι ίδιοι να αρθεί η ασυλία τους για να αποδοθεί δικαιοσύνη – Είναι και αισθάνονται αθώοι «Σφάχτηκαν» Ανδρουλάκης και Θεοδωρικάκος: «Χυδαίο ντιλάρισμα Μαξίμου με τους 13 του ΟΠΕΚΕΠΕ», «Επί ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχε ρουσφέτι;»
Indicator.gr

N.Παπαθανάσης: 16,9 εκατ. ευρώ για έργα προστασίας και ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς σε Δ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη

Πρόσκληση με τίτλο «Έργα προστασίας και ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς στο πλαίσιο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) Λιμνών και Ποταμών Δυτικής Μακεδονίας και Δήμου Μεγαλόπολης», για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης.
Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων στην συγκεκριμένη πρόσκληση ανέρχεται σε 16.950.000 €.

Με την Πρόσκληση ενεργοποιείται η Προτεραιότητα 5 «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις μικρής κλίμακας» του Προγράμματος ΕΣΠΑ – ΔΑΜ και σε πρώτη φάση προβλέπεται να χρηματοδοτηθούν τα ακόλουθα έργα του Υπουργείου Πολιτισμού:

«Αποκατάσταση – Ανάδειξη και προβολή του συγκροτήματος της Ρωμαϊκής Έπαυλης Αμυνταίου»,
«Ανέγερση νέου εκθεσιακού χώρου και λυόμενων υποστηρικτικών εγκαταστάσεων στο Αμύνταιο Φλώρινας»,
«Αποκατάσταση – Ανάδειξη της βασιλικής και τμημάτων του βυζαντινού Κάστρου “Κάλε” – Διαμόρφωση πρόσβασης, στην Κοινότητα Πετρών του Δήμου Αμυνταίου»,
«Ανέγερση νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Μεγαλόπολης και οργάνωση περιοδικής έκθεσης»,
«Αποκατάσταση και ανάδειξη αρχαίου θεάτρου Μεγαλόπολης – Β΄ Φάση»

The post N.Παπαθανάσης: 16,9 εκατ. ευρώ για έργα προστασίας και ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς σε Δ. Μακεδονία και Μεγαλόπολη appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...