Τελευταία νέα
Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να αναμετρηθεί με τις βαρύτατες ευθύνες του Η ομιλία Βαρουφάκη στην Κούβα: «Την 5η Ιουλίου του 2015 ο ελληνικός λαός ήρθε τόσο, μα τόσο, κοντά στην επανάσταση» Σκάνδαλο υποκλοπών: Το «κρυφτούλι» Μητσοτάκη με τα ονόματα, η επίθεση σε Ράμμο και το «ρήγμα» με Βενιζέλο ΣΥΡΙΖΑ για δικαίωση Κρέτσου: Θα βρει το θάρρος ο Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη; ΣΥΡΙΖΑ για αθώωση Κρέτσου: «Θα βρει το θάρρος ο κ. Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη για τις συκοφαντίες που εξαπολύει;» ΣΥΡΙΖΑ για την πανηγυρική αθώωση Κρέτσου: Ούτε “βοσκοτόπια” ούτε «στημένος διαγωνισμός» λοιπόν. Θα βρει το θάρρος ο κ. Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη για τις συκοφαντίες που εξαπολύει εδώ και εφτά χρόνια και επανέλαβε ακόμη και σήμερα από το βήμα της Βουλής;​ Τσίπρας: Ομιλία την Τετάρτη στο Περιστέρι ΝΔ: Ο Τσίπρας παραπλάνησε το Κοινοβούλιο με ονόματα τα οποία δεν περιέχονταν στην επιστολή Ράμμου Ο Χρήστος Ράμμος στο απόσπασμα ΝΔ: Ο Τσίπρας έδωσε ονόματα στον Ράμμο και όχι ο Ράμμος στον Τσίπρα Ενάντια στον πολυπολικό ιμπεριαλισμό, προς μια σοσιαλιστική πολυπολικότητα Σε δύσκολη θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την πρόταση μομφή
Secnews.gr

Netflix: Μπορεί να σας χρεώνει επιπλέον χρήματα κάθε μήνα

Ως χρήστης του NETFLIX, μπορεί να κάνετε ένα αθώο λάθος που ίσως σας χρεώνει περισσότερα χρήματα το μήνα. Η ροή βίντεο μπορεί να καταναλώσει μεγάλο όγκο δεδομένων, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όταν παρακολουθείτε Netflix στο iPhone ή τη συσκευή Android σας.

Δείτε επίσης: Netflix: Πώς να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους;

Εάν έχετε περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο στο σπίτι, είναι σημαντικό να το λάβετε υπόψη σας. Επιπλέον, όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του βίντεο, τόσο περισσότερα δεδομένα θα καταναλώνονται. Ευτυχώς, το Netflix παρέχει πολλαπλές επιλογές δεδομένων, ώστε να μη βρεθείτε προ δυσάρεστης έκπληξης με το λογαριασμό του τηλεφώνου ή του διαδικτύου σας.

Ακολουθεί η διαδικασία ελέγχου:

Ελέγξτε πόσα δεδομένα καταναλώνει το Netflix

Στο smartphone σας, μεταβείτε στο Netflix και εντοπίστε τις Ρυθμίσεις εφαρμογής.

Η επιλογή “Χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας” είναι η καλύτερη επιλογή.

Με τέσσερις βιώσιμες επιλογές για να διαλέξετε, η επιλογή είναι δική σας!
Δείτε ακόμα: Netflix: Σύντομα δε θα μπορείτε να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας

Με την επιλογή Automatic, το Netflix είναι σε θέση να επιτύχει μια ιδανική ισορροπία μεταξύ της χρήσης δεδομένων και της ποιότητας βίντεο – μπορείτε να παρακολουθήσετε περίπου 4 ώρες περιεχομένου με μόλις ένα GB δεδομένων!

Εάν επιλέξετε την επιλογή Wi-Fi Only, αυτό θα σας απαγορεύσει τη ροή μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και θα επιτρέψει μόνο τη χρήση Wi-Fi.

Με την Save Data, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο έως και έξι ώρες για κάθε GB δεδομένων.

Η επιλογή Maximum Data σας παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα βίντεο, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να καταναλώσει μεγάλο όγκο δεδομένων. Γι’ αυτό είναι καλύτερο για προγράμματα που παρέχουν απεριόριστη χρήση δεδομένων.

Δείτε επίσης: Τα Netflix και Disney+ με διαφημίσεις δεν ενδιαφέρουν τους χρήστες

Επιπλέον, είναι σημαντικό να μπορείτε να κατεβάζετε σίριαλ εκτός σύνδεσης.

Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χρησιμοποιείτε υπερβολικά δεδομένα για τη λήψη εκπομπών, φροντίστε να ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση Wi-Fi Only που θα βρείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής σας.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόστε εύκολα τις ρυθμίσεις σε οποιονδήποτε επιτραπέζιο υπολογιστή.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Λογαριασμό σας, απλώς συνδεθείτε στο σύστημα.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Προφίλ και τους Γονικούς ελέγχους, απλά επιλέξτε ένα προφίλ.

Για βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις αναπαραγωγής και κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή.
Το Netflix έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το ψυχαγωγικό περιεχόμενο τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Ο συνδυασμός ευκολίας, ποικιλίας περιεχομένου, σχεδιασμού εμπειρίας χρήστη και οικονομικής προσιτότητας το έχει καταστήσει εξαιρετικά δημοφιλές σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτή η δημοτικότητα θα μειωθεί σύντομα!
The post Netflix: Μπορεί να σας χρεώνει επιπλέον χρήματα κάθε μήνα appeared first on SecNews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...