Τελευταία νέα
Πιερρακάκης: Ποια θέματα κυριάρχησαν στη συνεδρίαση της G7 Το «ευχαριστώ» του Αντόνιο Κόστα για την παραχώρηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που τον μετέφερε στον Περσικό Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη
Filathlos.gr

Premier League: Η Κρίσταλ Πάλας βύθισε την Τότεναμ – Η βαθμολογία μετά την 29η αγωνιστική (ΦΩΤΟ)

Η Τότεναμ συνεχίζει την κακή της πορεία στην Premier League, γνωρίζοντας νέα εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Κρίσταλ Πάλας για την 29η αγωνιστική, αποτέλεσμα που την κρατά μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στο 2026 και έφτασε τα 11 παιχνίδια χωρίς τρίποντο, με την κατάσταση να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34’ με τον Σολάνκε, όταν ο Γκρέι κράτησε την μπάλα εντός αγωνιστικού χώρου από τα δεξιά και γύρισε στον επιθετικό της Τότεναμ, που τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 1-0.
Η ισορροπία όμως άλλαξε γρήγορα. Στο 38’ ο Φαν Ντε Φεν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον διαιτητή να καταλογίζει παράλληλα πέναλτι για την Κρίσταλ Πάλας. Ο Σαρ ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Πάλας ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στο 45+1’ ο Λάρσεν εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Τότεναμ μετά από πάσα του Γουόρτον και έκανε το 2-1, ενώ ο Σαρ σκόραρε ξανά στο 45+7’, διαμορφώνοντας το 3-1.
Η εικόνα της Τότεναμ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις εξέδρες, με αρκετούς οπαδούς να αποχωρούν από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος το σκορ δεν άλλαξε, με την Κρίσταλ Πάλας να διαχειρίζεται το προβάδισμά της και να φτάνει σε μια σημαντική νίκη που την ανέβασε στους 38 βαθμούς και τη 13η θέση.
Για την Τότεναμ ακολουθεί δύσκολη αποστολή, καθώς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» (15/03).
Τότεναμ: Βικάριο, Πόρρο (74′ Σίμονς), Ντάνσο, Φαν Ντε Φεν, Παλίνια, Γκρέι, Σαρ, Σόουζα (43′ Γκάλαχερ), Κόλο Μουανί (43′ Μπισουμά), Τελ, Σολάνκε (74′ Ριτσάρλισον).
Κρίσταλ Πάλας: Χέντερσον, Κανβότ, Ριάντ, Ρίτσαρντς, Μίτσελ, Καμάντα, Γουόρτον (81′ Χιούγκς), Μουνιόθ (14′ Κλάιν), Σαρ, Γκεσάντ (67′ Τζόνσον), Λάρσεν (81′ Ούτσε).
Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:
Έβερτον – Μπέρνλι 2-0 (32′ Ταρκόβσκι, 60′ Ντιούσμπερι-Χολ)
Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ 0-0
Λιντς – Σάντερλαντ 0-1 (70′ πεν. Ντιαρά)
Γουλβς – Λίβερπουλ 2-1 (78′ Ροντρίγκο Γκόμες, 90+4′ Αντρέ / 83′ Σαλάχ)
Μπράιτον – Άρσεναλ 0-1 (9′ Σάκα)
Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ 2-2 (31′ Σεμένιο, 62′ Ρόδρι / 56′ Γκιμπς-Γουάιτ, 76′ Άντερσον)
Φούλαμ – Γουέστ Χαμ 0-1 (65′ Σάμερβιλ)
Άστον Βίλα – Τσέλσι 1-4 (2′ Λουίζ / 35′ 45+6′ 64′ Πέδρο, 55′ Πάλμερ)
Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (45’+6′ Γκόρντον, 90′ Οσούλα / 45’+9′ Κασεμίρο)
Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 1-3 (34′ Σολάνκε / 40′, 45+7′ Σαρ, 45+1′ Λάρσεν)
Η βαθμολογία:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...