Τελευταία νέα
Παύλος Πολάκης: Η μαντινάδα που αφιέρωσε στον Αλέξη Τσίπρα Παπαθανάσης στο libre: Έχουμε σχέδιο για τη στήριξη της κοινωνίας και των εισοδημάτων Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου Ανησυχία: Στον Ευαγγελισμό η Μαρέβα Γκραμπόφσκι από το νοσοκομείο Λάρισας Συνέχεια στην κόντρα Δουδωνή – Χιώτη: «Καταγγείλτε με στις φιλοζωικές, είχα κυνηγήσει μία γάτα» Ε.Ράπτη: «Πίσω από το χάσμα στις αμοιβές ανδρών-γυναικών, κρύβονται σωρευτικές ανισότητες» Bloomberg: Αθήνα και Παρίσι ενισχύουν τη στρατηγική συνεργασία τους Κασσελάκης: Θέτει θέμα πτυχίου και για τον Μαρκόπουλο -Σκληρή απάντηση ΟΠΕΚΕΠΕ : Η δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για Τάσο Χατζηβασιλείου και Χαράλαμπο Αθανασίου Εξώδικο Δουδωνή στον διευθυντή του ΣΚΑΙ 100.3- Ρουσφετολογικές αναφορές Bloomberg: Ελλάδα και Γαλλία ανανεώνουν για 5 χρόνια την αμυντική τους συμφωνία Ένταση στον αέρα: η επίπληξη Κυρανάκη προς την Καραμήτρου για τους μορφασμούς (βίντεο)
Filathlos.gr

Serie A: Η Σασουόλο πάτησε τη Βερόνα

Με πρωταγωνιστή τον Ντομένικο Μπεράρντι, η Σασουόλο επικράτησε 3-0 της Βερόνα στην αναμέτρηση που άνοιξε την 26η αγωνιστική της Serie A και παραμένει δυνατά στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να «καθαρίσουν» ουσιαστικά το παιχνίδι πριν την ανάπαυλα. Ο Πιναμόντι άνοιξε το σκορ στο 40’, δίνοντας προβάδισμα στη Σασουόλο, ενώ στο 44’ ο Μπεράρντι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αφήνοντας πίσω την προηγούμενη αστοχία του από το σημείο του πέναλτι.
Στο δεύτερο μέρος οι «νεροβέρντι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 62’ ο Μπεράρντι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έπειτα από ασίστ του Λαουριέντε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Η Βερόνα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αλ-Μουσράτι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85’.
Με το τρίποντο αυτό η Σασουόλο έφτασε τους 35 βαθμούς και ανέβηκε στην 8η θέση, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ η ουραγός Βερόνα βλέπει τη μάχη της παραμονής να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.
H 26η αγωνιστική:
Σασουόλο – Βερόνα 3-0
21/02 16:00 Γιουβέντους – Κόμο
21/02 19:00 Λέτσε – Ίντερ
21/02 21:45 Κάλιαρι Λάτσιο
22/02 13:30 Τζένοα – Τορίνο
22/02 16:00 Αταλάντα – Νάπολι
22/02 19:00 Μίλαν – Πάρμα
22/02 21:45 Ρόμα – Κρεμονέζε
23/02 19:30 Φιορεντίνα – Πίζα
23/02 21:45 Μπολόνια – Ουντινέζε

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...