Τελευταία νέα
Υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ το αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα «Τέρμα πια στη σύγχρονη σκλαβιά, σταθερή δουλειά ζητά η εργατιά» Εμείς δεν έχουμε πρωθυπουργό, την Λίτσα Πατέρα έχουμε! «Τα άστρα για την καλή πορεία της οικονομίας είναι ευθυγραμμισμένα» δήλωσε, χωρίς να διστάσει στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (βίντεο) Εργαστήριο πολιτικής σκέψης η ΝΔ: Ο βουλευτής Χρυσομάλλης είπε ότι Χατζηδάκης εφαρμόζει τον Μπακούνιν! Ειλικρινά,, όχι άλλη αριστεία. Έλεος, φτάνει!   Απαγορεύθηκε και το J&J στην Ευρώπη-Η κυβέρνηση εμβολίασε χιλιάδες με αυτό Αλέξης Τσίπρας: Ξεστοκάρετε πάνω στους νέους όλο το μίσος που στοκάρουν τα αυταρχικά καθεστώτα-Βαφτίζετε τον Μεσαίωνα Αναγέννηση “Καλά κάνουν οι άνθρωποι και απεργούν, θα μείνω μαζί τους” – Βατερλό κυβέρνησης και “παπαγάλων” στο λιμάνι (βίντεο) Σοβαρά; Ο Νίκολαος Γλύξμπουργκ είναι «πρίγκιπας» κι «εκπροσωπεί» την Ελλάδα; Διθύραμβοι Μητσοτάκη στις απεργοκτόνες διατάξεις του αντεργατικού νομοσχεδίου-Εχθροί της κοινωνίας οι απεργοί LIVE: Η ομιλία Τσίπρα στη Βουλή Αλ. Τσίπρας: Βαφτίζετε αναγέννηση τον μεσαίωνα, συκοφαντείτε όσους αντιδρούν και αντιστέκονται (video) ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
Banksnews.gr

«Skills for Export Readiness»: 45ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για στελέχη επιχειρήσεων

Sponsored Content

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και ο ΣΕΒ διοργανώνουν 45ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Skills for Export Readiness» για στελέχη επιχειρήσεων -μελών του ΣΕΒ. Το πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 12/5/2021 παρακολουθούν 14 στελέχη από επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ σε διαφορετικούς κλάδους όπως βιομηχανία τσιμέντου, χάλυβα-σιδήρου, φαρμάκων και τροφίμων.

Μιλώντας στην έναρξη του προγράμματος τόσο η Γενική Διευθύντρια της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, κα Βίκυ Μπρανίκα, όσο και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος τόνισαν ότι η ενίσχυση της εξαγωγικής ικανότητας των ελληνικών επιχειρήσεων συνδέεται άρρηκτα μεταξύ άλλων και με την αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα έχει και πρακτική προσέγγιση καθώς κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν ένα ολοκληρωμένο Στρατηγικό Πλάνο Εξαγωγών μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος της επιχείρησής τους. Oι καλύτερες εργασίες θα βραβευτούν.

Οι γνώσεις που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες εμπλουτίζονται σημαντικά και από την παρουσίαση case studies από έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων-μελών του ΣΕΒ. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα παρουσιαστούν case studies από τον κ. Στέφανο Λατίνο,  International Markets & ITR Director της εταιρείας Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. , τον κ. Βασίλη Βοντίτσο, Commercial Director, της εταιρείας ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. και τον κ. Παναγιώτη Δρόσσο, Global Business Development Director του ομίλου ΚΟΡΡΕ.

The post «Skills for Export Readiness»: 45ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για στελέχη επιχειρήσεων appeared first on BANKSNEWS.GR.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...