Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Super League: Σέντρα στα πλέι άουτ με κρίσιμες αναμετρήσεις

Τα πλέι άουτ της Super League ξεκινούν το Σάββατο (4/4) με τρεις σημαντικές αναμετρήσεις.
Η αρχή θα γίνει στη Νίκαια, με την Κηφισιά των 27 βαθμών να υποδέχεται τον ουραγό Πανσερραϊκό, ο οποίος με 17 βαθμούς παίζει τα… ρέστα του.
Κομβικό είναι και το παιχνίδι στην Τρίπολη, με τον Αστέρα, ο οποίος επίσης έχει 17 βαθμούς, να υποδέχεται την ΑΕΛ των 23 πόντων.
Τέλος, οι “ασφαλείς” Παναιτωλικός και Ατρόμητος κοντράρονται στο Αγρίνιο.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ:

16:00 Κηφισιά – Πανσερραϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD
18:00  Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ / Novasports 2 HD
20:00 Παναιτωλικός –  Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 1 HD

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...