Τελευταία νέα
Τσίπρας: Ομιλία την Τετάρτη στο Περιστέρι ΝΔ: Ο Τσίπρας παραπλάνησε το Κοινοβούλιο με ονόματα τα οποία δεν περιέχονταν στην επιστολή Ράμμου Ο Χρήστος Ράμμος στο απόσπασμα ΝΔ: Ο Τσίπρας έδωσε ονόματα στον Ράμμο και όχι ο Ράμμος στον Τσίπρα Ενάντια στον πολυπολικό ιμπεριαλισμό, προς μια σοσιαλιστική πολυπολικότητα Σε δύσκολη θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την πρόταση μομφή Βενιζέλος: Απαντά με αιχμηρή ανάρτηση στα «καρφιά» Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις Τριήμερη Ολομέλεια Βουλής: Πολιτικός – ηθικός πολιτισμός μηδέν ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για την αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου: Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση Βούτσης: Ντροπή του Μητσοτάκη, κάποιοι συγκρούστηκαν με τη Χρυσή Αυγή Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Πρωθυπουργός δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να αναμετρηθεί με τις βαρύτατες ευθύνες του για την θεσμική εκτροπή “Ο κ. Μητσοτάκης θα το πιει το ποτήρι μέχρι τέλους”! Καταρρίπτονται τα ψέμματα του Πρωθυπουργού ότι δεν γνώριζε ποιοι παρακολουθούνταν: Στη δημοσιότητα η επιστολή Τσίπρα στην ΑΔΑΕ με τα ονόματα των 6
Znews.gr

Survivor All Star: Φόρεσε «πλερέζα» η Καρολίνα γιατί ο Μάριος «ξενέρωσε»

Πάνω που όλα ήταν ρόδινα και όμορφα για Καρολίνα και Μάριο με τους δύο Survivor να ζουν έναν θυελλώδη έρωτα – κατά τα φαινόμενα – στα εξωτικά δάση το drone της παραγωγής τους τσάκωσε και έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.
Από τη γλυκιά αφάνεια η σχέση τους βγήκε στην επιφάνεια και έγινε θέμα συζήτησης τόσο στην ομάδα όσο και ενώπιον του Γιώργου Λιανού που ανακοίνωσε ότι εάν επαναληφθούν κρυφά ραντεβουδάκια θα υπάρξουν ποινές.
Η όλη φάση δεν άρεσε καθόλου στον Μάριο που ήδη άφησε να φανεί πόσο έχει ξενερωμένος είναι…
«Ο Μάριος έχει ξενερώσει φουλ και φαίνεται» είπε η Καρολίνα στη Μαριαλένα με τη δεύτερη να απαντά πως «Και ο Σάκης. Γιατί δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα. Συμφωνείς ότι το κάνουν γιατί ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης και δεν μπορούν να τον διαβάλουν με κάποιον άλλον τρόπο;».
«Σαφέστατα. Γιατί πριν, ας πούμε, δεν ενοχλούνταν; Γιατί το βλέπανε;» ήταν τα λόγια της Καρολίνας.
The post Survivor All Star: Φόρεσε «πλερέζα» η Καρολίνα γιατί ο Μάριος «ξενέρωσε» appeared first on Znews.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...