Τελευταία νέα
Ενάντια στον πολυπολικό ιμπεριαλισμό, προς μια σοσιαλιστική πολυπολικότητα Σε δύσκολη θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την πρόταση μομφή Βενιζέλος: Απαντά με αιχμηρή ανάρτηση στα «καρφιά» Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις Τριήμερη Ολομέλεια Βουλής: Πολιτικός – ηθικός πολιτισμός μηδέν ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για την αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου: Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση Βούτσης: Ντροπή του Μητσοτάκη, κάποιοι συγκρούστηκαν με τη Χρυσή Αυγή Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Πρωθυπουργός δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να αναμετρηθεί με τις βαρύτατες ευθύνες του για την θεσμική εκτροπή “Ο κ. Μητσοτάκης θα το πιει το ποτήρι μέχρι τέλους”! Καταρρίπτονται τα ψέμματα του Πρωθυπουργού ότι δεν γνώριζε ποιοι παρακολουθούνταν: Στη δημοσιότητα η επιστολή Τσίπρα στην ΑΔΑΕ με τα ονόματα των 6 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Με τη θλιβερή του παρουσία ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την ενοχή του για τις υποκλοπές Η επιστολή Τσίπρα στην ΑΔΑΕ με τα έξι ονόματα «Δεν είναι παντογνώστης»: Μέτωπο και με Βενιζέλο άνοιξε ο Μητσοτάκης για τις υποκλοπές! Άμεση πληρωμένη … απάντηση με ανάρτηση: “Ποιος προσχώρησε στην άποψη ποιου;…” Βενιζέλος: Αιχμηρή απάντηση στις αναφορές Μητσοτάκη στη Βουλή
Secnews.gr

Twitter: Μηνύθηκε για μη καταβολή ενοικίου στα κεντρικά γραφεία

Δύο νομικές αγωγές έχουν κατατεθεί κατά του Twitter λόγω της αποτυχίας του να ανταποκριθεί στις πληρωμές των ενοικίων τόσο για το γραφείο του στο Λονδίνο όσο και για την έδρα του στο Σαν Φρανσίσκο, γεγονός που καταδεικνύει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Twitter: Δίνει ιδιαίτερη σημασία στους σελιδοδείκτες στο iOS

Σε μια σοκαριστική κίνηση, η The Crown Estate – ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των ακινήτων του εκτεταμένου χαρτοφυλακίου του βασιλιά Καρόλου – μηνύει το Twitter επειδή δεν πλήρωσε το ενοίκιο στην οδό Air Street 20 στο Λονδίνο. Αυτό χρησιμεύει ως έδρα για όλες τις δραστηριότητες του Twitter στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποδεικνύει ότι η εταιρεία δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της.

Πριν από την υποβολή της αγωγής σχετικά με το οφειλόμενο ενοίκιο, το CNN ανέφερε ότι εκπρόσωπος της Crown Estate είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το Twitter σχετικά με αυτό.

Την Παρασκευή, το Twitter οδηγήθηκε στο δικαστήριο από τον ιδιοκτήτη των γραφείων του στο Σαν Φρανσίσκο επειδή δεν πλήρωσε το ενοίκιο τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Αντίγραφο της αγωγής δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα The San Francisco Chronicle.

Δείτε ακόμα: Twitter: Δυσλειτουργικές εφαρμογές τρίτων ενοχλούν τους χρήστες

Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία παρέλειψε να πληρώσει το λογαριασμό ενοικίου ύψους 3,36 εκατομμυρίων δολαρίων, με αποτέλεσμα η SRI Nine Market Square LLC – ο ιδιοκτήτης – να αντλήσει από την πιστωτική γραμμή του Twitter για την επιστροφή των χρημάτων. Στη συνέχεια, το Twitter παρέλειψε να καταβάλει τα αναμενόμενα 3,42 εκατομμύρια δολάρια σε ενοίκιο για τον επόμενο μήνα, και παρόλο που ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τα αποσύρει από μια πιστωτική γραμμή, απέκτησε μόνο περίπου 265.000 δολάρια, αφήνοντας τον εν λόγω λογαριασμό με υπόλοιπο μόλις ένα δολάριο.

Ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι το Twitter παραβίασε τη συμβατική τους συμφωνία παραλείποντας να καταβάλει τα ενοίκια, καθώς και ότι δεν αύξησε την πιστωτική του γραμμή από 10 εκατομμύρια δολάρια σε συμφωνία με τους όρους αλλαγής ιδιοκτησίας που προβλέπονται στη σύμβαση μίσθωσης.

Ως πλούσιος επιχειρηματίας, ο Elon Musk υιοθετεί αυστηρά μέτρα για τη μείωση των δαπανών στον οργανισμό του. Καθώς το Twitter προσπαθούσε να συγκεντρώσει κεφάλαια, έβγαλε σε δημοπρασία πανάκριβα έπιπλα και άλλα πολυτελή αντικείμενα από τα κεντρικά γραφεία του στο Σαν Φρανσίσκο. Από μηχανές εσπρέσο μέχρι κομψή διακόσμηση, αυτά τα πολύτιμα προϊόντα απορροφήθηκαν γρήγορα κατά τη διαδικασία υποβολής προσφορών.

Δείτε επίσης: Twitter: Το ‘Verification For Organisations’ Feature έρχεται σύντομα!

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία Ασίας-Ειρηνικού στη Σιγκαπούρη είχαν στη διάθεσή τους μόλις λίγες ώρες για να εκκενώσουν τα γραφεία τους και να μεταβούν στην εξ αποστάσεως εργασία, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk αγόρασε το Twitter για το εντυπωσιακό ποσό των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι. Μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, ο Elon Musk, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει την πρώτη πληρωμή τόκων του δανείου του, όπως αναφέρουν οι Financial Times.
The post Twitter: Μηνύθηκε για μη καταβολή ενοικίου στα κεντρικά γραφεία appeared first on SecNews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...