Μπελίντα Μπέντσιτς και διπλό μικτό χάρισαν την πρόκριση στην Ελβετία για τα ημιτελικά του φετινού United Cup, επικρατώντας με 2-1 της Αργεντινής.
Την αρχή έκανε η Μπέντσιτς, με την Νο11 του κόσμου να παραχωρεί μόλις 4 games στην Σολάνα Σιέρα, κερδίζοντας με 6-2, 6-2 μέσα σε μόλις 78 λεπτά δίνοντας το προβάδισμα στην Ελβετία με 1-0.
Ακολούθησε η αναμέτρηση του Σταν Βαβρίνκα κόντρα στον Σεμπάστιαν Μπαέζ, ο οποίος είχε κερδίσει στην πρεμιέρα και τον Τέιλορ Φριτς. Ο Αργεντινός και Νο43 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε ένα break σε κάθε σετ για να επικρατήσει με 7-5, 6-4 ισοφαρίζοντας για λογαριασμό της Αργεντινής.
Η πρόκριση στα ημιτελικά κρίθηκε στο διπλό μικτό εκεί όπου Μπελίντα Μπέντσιτς και Γιάκομπ Πολ κέρδισαν το δίδυμο Μαρία Λούρδες Καρλέ και Γκουίντο Αντρεότσι με 6-3, 6-3 σφραγίζοντας την είσοδο στην 4άδα. Εκεί θα περιμένουν είτε την Τσεχία, είτε το Βέλγιο που θα αγωνιστούν την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου.
UNITED CUP DRAW | SCORES | SCHEDULE
The post United Cup: Μπέντσιτς και διπλό έδωσαν στην Ελβετία την πρόκριση (vids) appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
