Τελευταία νέα
Κυψέλη: 40χρονος τραυματίας από αιχμηρό αντικείμενο σε συμπλοκή 15 ατόμων – Τρεις συλλήψεις Τασούλας: Απαράγραπτες οι απαιτήσεις της Ελλάδας για αποζημιώσεις από τις γερμανικές φρικαλεότητες Nightstalker: Στη δημοσιότητα το ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του «USE» – Στην Τεχνόπολη η μεγάλη γιορτή «Μητσοτάκη, πάρε θέση»: Η ΕΛ.Α.Σ εξαπολύει σκληρή επίθεση για το επίδομα ανεργίας Γιώργος Μαζωνάκης: Τα κρίσιμα 87 λεπτά με ανακοπή κλινική και τα τηλέφωνα πανικού ΝΑΖΑ , 5-10-100: Η απόδειξη της γενοκτονίας στη Γάζα. Η απάντηση Ανδρουλάκη στην «Εφ.Συν.»: Ωραία τα συνθήματα, ωραία τα τραγούδια, αλλά υπάρχει μια πραγματικότητα Κωνσταντίνος Τασούλας από Βιάννου και Ιεράπετρα: «Να μην ξεχνάμε εκείνα τα εγκλήματα, για να μην επαναληφθούν» Newsroom: Μα ποια, τέλος πάντων, είναι αυτή η Μαίρη Πολύβουα; Η ΕΛΑΣ επιμένει για το επίδομα ανεργίας: Έχουν περάσει τρεις ημέρες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραμένει στη θέση του [βίντεο] Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 22ρονος σε τροχαίο και μοτοσικλέτα Η ατάκα Ανδρουλάκη για το… ντου των Τούρκων: «Το Μητσοτάκης ή Ερντογάν είναι αποκάλυψη της φαιδρότητας»
Tennis24.gr

US Open: Ημιτελικος Ζβέρεφ – Χατσάνοφ με…19 δολάρια!

Εντυπωσιακή πτώση παρουσιάζουν οι τιμές των εισιτηρίων για τον ημιτελικό του US Open ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Κάρεν Χατσάνοφ, με την απουσία των Νόβακ Τζόκοβιτς, Γιάνικ Σίνερ και Κάρλος Αλκαράθ από το τελευταίο κομμάτι του τουρνουά να επηρεάζει σημαντικά το ενδιαφέρον του κοινού.
Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στο Arthur Ashe, οι τιμές στη μεταπωλητική αγορά έχουν καταγράψει πτώση που φτάνει ακόμη και το 91%, με διαθέσιμα εισιτήρια να έχουν φτάσει μέχρι και τα 19 δολάρια.
Στην αρχή του US Open, ένα εισιτήριο για τον πρώτο ημιτελικό του τελευταίου Grand Slam της σεζόν μπορούσε να κοστίζει περίπου 322 δολάρια για μια καλή θέση στο Arthur Ashe, χωρίς μάλιστα να πρόκειται για την καλύτερη δυνατή θέση στο γήπεδο.
Μια τιμή που δεν θεωρείται ασυνήθιστη για έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου και ειδικότερα για έναν ημιτελικό Grand Slam. Μέσα σε λίγες ημέρες, όμως, η εικόνα της αγοράς άλλαξε εντυπωσιακά.
Οι τιμές άρχισαν να υποχωρούν σταδιακά και, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα Ζβέρεφ – Χατσάνοφ, η πτώση πλησίασε το 91%. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια ακόμη και στα 22 δολάρια, ενώ στην πλατφόρμα μεταπώλησης StubHub οι τιμές έφτασαν ακόμη χαμηλότερα, στα μόλις 19 δολάρια.
Η σύγκριση που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση αφορά το χαρακτηριστικό κοκτέιλ του US Open, το «Honey Deuce». Η τιμή του μέσα στις εγκαταστάσεις του τουρνουά βρίσκεται στα 23 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί πλέον κάποιος να αγοράσει εισιτήριο για έναν ημιτελικό Grand Slam με μικρότερο ποσό από εκείνο που απαιτείται για ένα κοκτέιλ.
Και όλα αυτά για μια αναμέτρηση στην οποία συμμετέχει ο Νο1 του ταμπλό του US Open, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και πρωταθλητής του Roland Garros, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.
Τα φθηνότερα εισιτήρια αφορούν βέβαια θέσεις αρκετά ψηλά στο κεντρικό κορτ, οι οποίες δεν προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ορατότητα. Ακόμη κι έτσι, όμως, αποτελεί σπάνιο φαινόμενο να είναι διαθέσιμη η είσοδος σε έναν ημιτελικό Grand Slam έναντι ενός τόσο μικρού ποσού.
The post US Open: Ημιτελικος Ζβέρεφ – Χατσάνοφ με…19 δολάρια! appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...