Τελευταία νέα
Απόστολος Κακλαμάνης για επιτελικό κράτος: «Ήταν επόμενο να εκδηλωθεί οργή ακόμη και από βουλευτές της ΝΔ» Η Ζωή έκανε “ριάλιτι” τη Βουλή – Ανέβηκε στο βήμα και έπαιζε …ηχητικό για τη Γάζα Νίκος Παππάς για προσχώρηση Νικόλα Φαραντούρη στα ΠΑΣΟΚ: «Ας κριθεί ο καθένας με τις επιλογές του» ΚΚΕ: Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, καθώς το ισραηλινό ρεσάλτο συνέβη ανοιχτά της Κρήτης ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη:”Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας” Φάμελλος:”Να παραιτηθεί ο εκβιαζόμενος πρωθυπουργός”-Αιχμές κατά ΠΑΣΟΚ  Π.Μαρινάκης: Πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης η συνεχής αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: «Μετρ της παραπλάνησης και της προπαγάνδας» ΠΑΣΟΚ κατά Κακλαμάνη: “Οι μάσκες έπεσαν” Μπακογιάννη: Άνοιξε ένας υγιής διάλογος – Δεν υπάρχουν αντάρτες στη Νέα Δημοκρατία Νίκος Παππάς: «Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν επιθυμεί να διαλυθούν οι σχηματισμοί, δεν βάζει τον στόχο της αναστολής και της διάλυσης …Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εκλογές» – Δηκτικό σχόλιο για Φαραντούρη Βουλή: Καβγάς Ζωής Κωνσταντοπούλου – ΠΑΣΟΚ για την πρόεδρο της ΑΠΔΠ – «Μας κοροϊδεύετε, δεν ντρέπεστε», «υπηρετείτε σχέδιο»
Newsauto.gr

VAR τέλος; Οι φίλαθλοι της Premier League μίλησαν ξεκάθαρα

Στην Αγγλική Premier League οι φίλαθλοι φαίνεται πως έχουν πλέον ξεκάθαρη γνώμη για το VAR.

Σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Φιλάθλων Ποδοσφαίρου (FSA), πάνω από τα 3/4 των οπαδών ζητούν την κατάργησή του, ενώ η πλειοψηφία θεωρεί ότι επηρεάζει αρνητικά την εμπειρία του αγώνα.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε σχεδόν οκτώ χιλιάδες φιλάθλους, από τους οποίους περισσότεροι από τους μισούς παρακολουθούν πάνω από 15 εντός έδρας παιχνίδια κάθε σεζόν.

Διαβάστε αναλθτικά στο Sportal.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...