Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Wimbledon: Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε εύκολα από τον Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, επικρατώντας με 3-0 σετ και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon.
Στον τελευταίο χρονικά αγώνα της Τετάρτης (1/7), ο Σέρβος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Έλληνα πρωταθλητή και πήρε τη νίκη με πειστική εμφάνιση.
Ο Τζόκοβιτς ήταν καλύτερος στο πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο ανέτρεψε το προβάδισμα του Τσιτσιπά, ισοφάρισε σε 5-5 και στη συνέχεια έκανε το 2-0 στα σετ.
Στο τρίτο σετ πέτυχε το break στο πέμπτο game, απέκτησε προβάδισμα 5-2 και «σφράγισε» την πρόκριση χωρίς να δυσκολευτεί.
Στον τρίτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αρτούρ Ρίντερκνετς, Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης.
Τα σετ: 3-6, 4-6, 2-6.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...