Η WTA ολοκλήρωσε την εβδομάδα των ετήσιων βραβείων της με την ανακοίνωση του Karen Krantzcke Sportsmanship Award που δόθηκε στην Τζέσικα Πεγκούλα.
Μετά από ψηφοφορία των ίδιων των παικτριών, η Αμερικανίδα διακρίθηκε για το ήθος της, τον σεβασμό προς τις αντιπάλους της και τη στήριξή της στις αρχές του fair play, συνδυάζοντας την αγωνιστική συνέπεια με την αθλητική συμπεριφορά.
Εκτός από το βραβείου ήθους η WTA ανακοίνωσε και το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς, το οποίο πήγε, έπειτα από ψηφοφορία των εγγεγραμμένων προπονητών της WTA, στον Χέντρικ Φλέσχαουερς, που οδήγησε την Αμάντα Ανισίμοβα σε μια εξαιρετική σεζόν.
Υπό την καθοδήγησή του, η Αμερικανίδα κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο WTA 1000 στο Κατάρ, έφτασε σε διαδοχικούς τελικούς Grand Slam σε Wimbledon και US Open, ενώ στη συνέχεια πανηγύρισε δεύτερο τίτλο WTA 1000 στο China Open του Πεκίνου.
Θυμίζουμε ότι η Ανισίμοβα έχει τιμηθεί με το βραβείο της πιο βελτιωμένης παίκτριας της χρονιάς, επιβεβαιώνοντας την εντυπωσιακή της άνοδο μέσα στο 2025.
Δείτε όλα τα φετινά WTA Awards, στο πλαίσιο της WTA Award Week, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρας με την ανακοίνωση των βραβείων παικτριών, όπως αυτά ψηφίστηκαν από διεθνή ΜΜΕ.
The post WTA Awards: Στην Πεγκούλα το βραβείο ήθους της χρονιάς appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
