Τελευταία νέα
ΚΚΕ: “Το άθλιο “κρυφτούλι” της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης είχε αποτέλεσμα την απώλεια της ζωής ενός ακόμα μικρού παιδιού” ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Στη Βουλή θα συζητηθεί ο εντοπισμός των 38 μεταναστών στον Έβρο Κουκάκης: Δεν είμαι ο μόνος δημοσιογράφος που παρακολουθείται Gazprom-Πάνω 60% από σημερινές τιμές θα φτάσει το αέριο στην Ευρώπη! Έβρος: Το ΠΑΣΟΚ φέρνει τα γεγονότα στη Βουλή – Για άθλιο «κρυφτούλι» Αθήνας, Άγκυρας μιλά το ΚΚΕ Νέες γελοιότητες από τον Αδωνι στους «New York Times» Υποκλοπές: Το σκάνδαλο δεν κρύβεται με τίποτα «Ακροδεξιό κατήφορο χωρίς φρένα» καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση Μητσοτάκη Κικίλιας: Πάμε για ρεκόρ εσόδων στον τουρισμό ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν αργεί η στιγμή που οι πολίτες θα κάνουν παρελθόν το καθεστώς του κ. Μητσοτάκη» ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για Έβρο: Ο ακροδεξιός κατήφορος συνεχίζεται με σπασμένα φρένα Θεοδωρικάκος για Έβρο: «Σεβασμός στην Ελληνική Αστυνομία – Να σταματήσουν οι συκοφαντικές επιθέσεις»
Secnews.gr

YouTube Premium: Με την νέα πειραματική λειτουργία κάνετε zoom σε βίντεο

Το YouTube δοκιμάζει μια νέα λειτουργία εφαρμογής για κινητά με τους premium συνδρομητές του που τους επιτρέπει να κάνουν zoom σε οποιοδήποτε βίντεο. Όπως σημειώνεται από το 9to5Google, η πιο πρόσφατη πειραματική δυνατότητα επιλογής επιτρέπει μια χειρονομία pinch-to-zoom για βίντεο — και λειτουργεί τόσο σε κατακόρυφη όσο και σε οριζόντια προβολή πλήρους οθόνης.

Δείτε επίσης: YouTube: Διευκολύνει την μετατροπή των μεγαλύτερων βίντεο σε Shorts

Σύμφωνα με την εταιρεία, η λειτουργία zoom θα παραμείνει σε δοκιμή μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, δίνοντας στο YouTube περίπου έναν μήνα για να συγκεντρώσει feedback από τους χρήστες και να βελτιώσει τα πράγματα προτού πιθανώς κυκλοφορήσει ευρύτερα.

Δείτε επίσης: Google αποτελέσματα αναζήτησης: Διαφήμιση του YouTube οδηγεί σε απάτη

Για να ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό pinch to zoom, ανοίξτε το μενού των ρυθμίσεων του YouTube είτε στο τηλέφωνό σας είτε από τον ιστότοπο. Εφόσον είστε εγγεγραμμένοι στο YouTube Premium, θα πρέπει να υπάρχει μια ενότητα “try new features”. Αυτήν τη στιγμή, η μόνη διαθέσιμη δυνατότητα για δοκιμή είναι η λειτουργία zoom. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ της συμμετοχής στη δοκιμή και της δυνατότητας χρήσης του pinch gesture, καθώς εμείς δεν καταφέραμε να την χρησιμοποιήσουμε αμέσως μετά την ενεργοποίησή της. Αλλά μόλις είναι ενεργή, θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε zoom έως και 8x.

Δείτε επίσης: YouTube: Θα μπορείτε να επαναλαμβάνετε μεμονωμένα video chapters

Υπάρχουν ήδη τρόποι για zoom στο περιεχόμενο του YouTube με διάφορες λειτουργίες προσβασιμότητας σε Android και iOS, και προφανώς είναι πολύ εύκολο να το κάνετε σε έναν desktop browser. Αλλά το να το έχετε ως προαιρετικό εγγενές χαρακτηριστικό στην εφαρμογή για κινητά είναι ακόμα πιο βολικό.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com
The post YouTube Premium: Με την νέα πειραματική λειτουργία κάνετε zoom σε βίντεο appeared first on SecNews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...