Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Vipnews.gr

Άννα Πρέλεβιτς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση των διδύμων της

Άννα Πρέλεβιτς: Η επιχειρηματίας έφερε δυο δίδυμες κόρες στη ζωή στις 24 Απριλίου και χρειάστηκε να παραμείνουν στη θερμοκοιτίδα
Εξιτήριο πήραν το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαΐου η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός με τις δίδυμες κόρες τους.
Άννα Πρέλεβιτς: «Για 8 ημέρες δεν μπορούσα να τις ακουμπήσω»
Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram την περασμένη Κυριακή, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, οι κόρες τους γεννήθηκαν στις 24 Απριλίου και χρειάστηκε να παραμείνουν στη θερμοκοιτίδα.
Ωστόσο χθες, οι μικρές βγήκαν από τη θερμοκοιτίδα και όλοι μαζί οικογενειακώς αναχώρησαν για το σπίτι τους.
Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day, η Άννα Πρέλεβιτς περιέγραψα τα συναισθήματά της λέγοντας: «Ονειρεύομαι αυτή τη στιγμή 20 μέρες. Όλη μέρα κλαίω από τη χαρά μου. Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, μετά τη μέρα της γέννησης των κοριτσιών. Την πρώτη φορά που τις πήρα αγκαλιά έκλαιγα. Δε το πίστευα. Άκουγα τόσα χρόνια τις φίλες μου που είναι μαμάδες, και έλεγαν για τα παιδιά τους, και δε καταλάβαινα πώς γίνεται να αγαπήσεις ένα πλάσμα από τη πρώτη στιγμή που θα το δεις. Κι εγώ όταν τις είδα, ένιωσα αυτή την απίστευτη αγάπη, λες και τις έχω ήδη 100 χρόνια μαζί μου»
«Ο μπαμπάς έκλαψε όταν με είδε. Τον πήραμε με facetime μέσα από την αίθουσα τοκετού. Συγκινήθηκε. Δεν τον έχω ξαναδεί τόσο συγκινημένο» αποκάλυψε σε άλλο σημείο για την επικοινωνία που είχε με τον μπαμπά της, Μπάνε Πρέλεβιτς.
Για το γεγονός πως οι δίδυμες κόρες της χρειάστηκε να μείνουν για περίπου 20 μέρες στη θερμοκοιτίδα, η Άννα Πρέλεβιτς είπε: «Πολύ δύσκολο. Για περίπου 7-8 μέρες δε μπορούσα να τις ακουμπήσω, μόνο να τις βλέπουμε μπορούσαμε. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Ήξερα ότι είναι θέμα χρόνου, δεν έχασα ποτέ τη θετική μου διάθεση. Είμαι πολύ χαρούμενη».
«Όλοι μας ρωτάνε για τα ονόματα. Έχουμε κάποια στο τραπέζι, αλλά δεν έχουμε καταλήξει. Τώρα που θα τις πάρουμε σπίτι, λέγαμε να δούμε λίγο τις προσωπικότητας και θα καταλήξουμε σε κάποια από τα ονόματα που έχουν σκεφτεί. Η μαμά και η πεθερά μου είναι πολύ χαλαρές με αυτό, μας είπαν να κάνουμε ό,τι θέλουμε» είπε σε άλλο σημείο.
Όσο για τον σύζυγό της, Νικήτα Νομικό ανέφερε: «Ο σύζυγός μου είναι βράχος δίπλα μου. Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου».
 
The post Άννα Πρέλεβιτς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση των διδύμων της appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...