Τελευταία νέα
Θερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ολοκληρώνονται και τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές Ο θεός του ποδοσφαίρου επιβραβεύει την ΑΕΚ Κόνιτσα: Αναγκαστική προσγείωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στον Αώο – Είχε βλάβη στον κάδο πυρόσβεσης Τύμπανα πολέμου στην Τουρκία – Το διαβολοδίμηνο Μπλακ άουτ στην τηλεματική του ΟΑΣΑ: Στο έλεος του καύσωνα οι επιβάτες – Φήμες για κυβερνοεπίθεση Καιρός: Βοριάδες έως 8 μποφόρ σήμερα – Σε κατάσταση συναγερμού πέντε περιοχές για ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς Και ο Χρήστος Σπίρτζης προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις υποκλοπές: «Η υπόθεση δεν κλείνει» Προεόρτια ΔΕΘ με αφορμή το μετρό στην Καλαμαριά: Πυρά από την αντιπολίτευση για την κυβερνητική φιέστα Αγιοι Ανάργυροι: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 76χρονο Θεσμικό ολίσθημα το «κόψιμο» της ΝΔ στην Ελενα Ακρίτα Μαρτυρίες στην «Εφ.Συν.» για τις φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: «Πρωτόγνωρη καταστροφή, βλέπουμε το νερό να καταπίνει σπίτια» Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρή η 18χρονη Κατερίνα που έπεσε στους καταρράκτες – Δεν κατάφερε να τη βγάλει ο φίλος της
Efsyn.gr

Έχουν ξεχάσει τις αλητείες τους

Στην ως συνήθως φλύαρη κυριακάτικη ανάρτηση του που κατά κανόνα εξωραΐζει τα κυβερνητικά πεπραγμένα και κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι αποπροσανατολίζει τους πολίτες με τοξική ρητορική ο πρωθυπουργός τούτη τη φορά ασχολείται με την πολιτική βία και την τρομοκρατία.
Τόνισε ότι η απάντηση μιας δημοκρατικής Πολιτείας απέναντι στη βία είναι οι θεσμοί, η νομιμότητα και η αποτελεσματική δράση των αρχών, ενώ υπογράμμισε πως πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Παράλληλα, επισήμανε ότι απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν συμψηφισμοί και αστερίσκοι, αλλά ένα κοινό μέτωπο χωρίς πολιτικά άλλοθι.
Μάλιστα. Ωραία μας τα λέει , αλλά όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με τον συγκεκριμένο πολιτικό και την παράταξη του , λένε μισές αλήθειες και μπόλικα ψέματα ή για να ακριβολογώ ξεχνούν τις αλητείες που έχουν διαπράξει στο μακρινό και το κοντινό παρελθόν.
Να τους θυμίσω ότι η Νέα Δημοκρατία και τα φιλικά της μέσα ενημέρωσης είχαν κατηγορήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Λαλιώτη για αρχηγό και υπαρχηγό της 17 Νοέμβρη. Να τους θυμίσω ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε πει στον Αλέξη Παπαχελά για το θέμα της τρομοκρατίας ότι θεωρούσε τον Ανδρέα Παπανδρέου ικανό για όλα.
Να τους θυμίσω ότι η Νέα Δημοκρατία και τα φιλικά της μέσα ενημέρωσης είχαν κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι προστατεύει τις ένοπλες συνιστώσες του κόμματος του.
Να τους θυμίσω ότι ακόμη και σήμερα στελέχη της Δεξιάς αφήνουν δηλητηριώδεις υπαινιγμούς για παράγοντες κομμάτων της Αριστεράς ότι δείχνουν ανοχή απέναντι στην πολιτική βία και κάνουν συμψηφισμούς με την κρατική βία. Αυτά τα ολίγα (υπάρχουν μπόλικα) αποδεικνύουν ότι η υποκρισία είναι το μεγαλύτερο προσόν της καθεστωτικής Δεξιά

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...