Τελευταία νέα
Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά στην Οινόη – Επιχειρούν 29 εναέρια μέσα, αρκετές ενεργές εστίες ΠΑΣΟΚ: Η οικονομία δεν υπεραποδίδει – Υπεραποδίδει η ακρίβεια Γιώργος Μυλωνάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας 250η επέτειος των ΗΠΑ: Δεν θέλουν ολιγάρχες στη γιορτή τους Θεσσαλονίκη: 16χρονη υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο σπίτι της – Την έσωσε με ΚΑΡΠΑ η μητέρα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση την Πέμπτη 9/7 στην Πλ. Αυδή Πυρκαγιές: Τέσσερις συλλήψεις στην Αττική για εκτέλεση θερμών εργασιών σε ημέρα πολύ υψηλού κινδύνου Λουτσέσκου: Στο Κατάρ και την Αλ Σαντ για δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: ”Οι Ρώσοι φαρσέρ κατέρριψαν το κυβερνητικό αφήγημα για το φιάσκο” Τουρκία: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Πληροφορίες για συνάντηση Τραμπ και Ερντογάν ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: «Αντί για “τηλεφωνήματα στις 3 τα ξημερώματα”, ο Μητσοτάκης να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του» ΕΛ.Α.Σ. για Ρώσους φαρσέρ: «Με τέτοια κυβέρνηση μπορούμε να κοιμόμαστε ασφαλείς, αν ησυχάσουμε από τα γέλια»
Filathlos.gr

ΑΕΚ: Επιστροφή του Γκρέι στην εξάδα των ξένων

Με τον ΡαϊΚουάν Γκρέι να επιστρέφει και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας εκτός, η ΑΕΚ υποδέχεται το Περιστέρι (18:15) για την 23η αγωνιστική της GBL.
Η «Ένωση» θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας εδραιωθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μπανταλόνα για το BCL (01/04, 19:30).
Ο Ντράγκαν Σάκοτα υπολογίζει ξανά στον Γκρέι, ο οποίος επιστρέφει μετά την απουσία του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και συμπεριλήφθηκε στην εξάδα των ξένων. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Κουζμίνσκας.
Η εξάδα των ξένων της ΑΕΚ: Γκρέι, Μπράουν, Φίζελ, Λεκαβίτσιους, Νάναλι και Μπάρτλεϊ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...