Τελευταία νέα
Κέντρικ Ναν: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο – «Η μηχανή χρειάστηκε ένα update» Αιφνιδιαστική συνεδρίαση στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Πολάκης έλειπε για… ροφούς Χατζηβασιλείου:”Όλα τα χρόνια δεν αφήνουμε αναπάντητη καμία απειλή από την Τουρκία” Έρχεται ζέστη διαρκείας: Οι περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες – Η πρόγνωση Καλλιάνου Τζέικοπ Νίστρουπ: «Δεν έχω όνειρα, έχω στόχους» Νέο μάθημα σε Γυμνάσια και Λύκεια από τον Σεπτέμβριο – Πώς θα διδάσκεται Και επίσημα στην ΕΛ.Α.Σ. ο Συμεών Κεδίκογλου Κασσελάκης προς Κέντρο: «Οι πόρτες είναι ανοιχτές» – Μένει να βρεθεί ποιος θα μπει… Χαλκιδική: Κάηκε το σύμπαν, αλλά μετράνε τα ακίνητα που σώθηκαν Μύκονος: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητο για «καβάτζα» Κολυδάς για την ομίχλη στις Κυκλάδες: «Δεν πρόκειται για sea smoke» – Η εξήγηση που έδωσε Κρήτη: Διάσωση 50 προσφύγων και μεταναστών ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Efsyn.gr

Λουτσέσκου: Στο Κατάρ και την Αλ Σαντ για δύο χρόνια

Μπορεί η σχέση του με τον ΠΑΟΚ και το αν τελικά θα έμενε ή θα έφευγε, όπως και έγινε τέλικά, από τον πάγκο των «ασπρόμαυρων» να αποτέλεσε ένα σίριαλ για περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο 57χρονος τεχνικός ανακοινώθηκε και επισήμως σήμερα (5/7) ως ο νέος τεχνικός της Αλ Σαντ από το Κατάρ, έχοντας υπογράψει συμφωνία δύο ετών. Ο Ρουμάνος προπονητής παίρνει την θέση του πολύ γνωστού Ιταλού τεχνικού, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έχοντας ως βασικό στόχο να οδηγήσει την Αλ Σαντ στην κατάκτηση του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ.
Η συμφωνία του με τους Άραβες συνοδεύεται από ένα πολύ μεγάλο οικονομικό αντίτιμο (κάπως διαφορετικό από τα στοιχεία που δημοσίευσαν ρουμανικά και αραβικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Λουτσέσκου πήρε στο Κατάρ μαζί του και όλο το τιμ που είχε στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τους Παντελή Κωνσταντινίδη, Τζανπάολο Καστορίνα, Γιώργο Τσονάκα, Νικολάε Κονσταντίν, τον γυμναστή, Ματέο Σπαταφόρα και τον αναλυτή, Κυριάκο Τσιτιρίδη. Ακόμη, στο τιμ προστέθηκε και ο Ισπανός προπονητής τερματοφυλάκων, Χουάνμα Κρουθ.
Σήμερα (5/7), μάλιστα, είναι και η πρώτη προπόνηση του Λουτσέσκου με τη νέα ομάδα του στο Κατάρ, ενώ μία εβδομάδα αργότερα είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψουν στην Ασυτρία για καλοκαιρινό καμπ προετοιμασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...