Τελευταία νέα
Κοινοβουλευτική ερώτηση της Κυριακής Μάλαμα για τα πωλητήρια των μουσείων Συνήγορος Γερμανίδας για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: «Τραγικό περιστατικό, λέει ότι ήταν δικό της το παιδί» Χατζηδάκης: Ο Μητσοτάκης θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ σχέδιο τετραετίας με κεντρικό άξονα την οικονομία Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ – Σαμαρά» – Τι είπε για Κασιδιάρη Φωτιά στην Κόνιτσα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Σηκώθηκαν έξι εναέρια Το Ειδικό Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης Ζέττα Μακρή: Παντρεύτηκε ο γιος της Κωνσταντίνος – Η συγκινητική ανάρτησή της Πληθωρισμός: Εκτινάχθηκε στο 3,7% τον Αύγουστο στην Ελλάδα – Άνοδος στο 3,3% στην Ευρωζώνη Online ψηφοφορία για τα χαρτονομίσματα του ευρώ: Η Μαρία Κάλλας υποψήφια για το νέο 5ευρω, πώς ψηφίζετε Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Ειδικό Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής «Ρόζα Ιμβριώτη» Κόντρα Φαραντούρη – Μαρινάκη για κόκκινα δάνεια: Σύμφωνη με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο η πρόταση ΠΑΣΟΚ Αθώος ο σύζυγος της παρουσιάστριας για το επεισόδιο: «Έχω μετανοήσει, θα κοιτάξουμε να μην ξανασυμβεί»
Efsyn.gr

Αθώος ο σύζυγος της παρουσιάστριας για το επεισόδιο: «Έχω μετανοήσει, θα κοιτάξουμε να μην ξανασυμβεί»

Αθωώθηκε από το Αυτόφωρο δικαστήριο ο σύζυγος της παρουσιάστριας για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, η οποία τελέστηκε ενώπιον ανηλίκου.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, παρούσα στο δικαστήριο ήταν η παρουσιάστρια η οποία αναφέρθηκε στο περιστατικό, λέγοντας ότι το πρωί της 24ης Αυγούστου υπήρξε ένταση μεταξύ τους, ακολούθησε ένα φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια «ένιωσα ένα τράβηγμα στα μαλλιά, χωρίς να υποστώ σωματική βλάβη. Κάλεσα την αστυνομία».
«Με κάλεσε ο σύζυγός μου και μου ζήτησε συγγνώμη. Πάνω από όλα είμαστε γονείς, το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία», ανέφερε η παρουσιάστρια και είπε στο δικαστήριο πως μαζί με τον σύζυγό της θα απευθυνθούν σε ειδικό σύμβουλο.
«Έχω μετανοήσει, θα κοιτάξουμε να μην ξανασυμβεί, θα το δουλέψουμε με κάποιον ειδικό», ανέφερε στην απολογία του ο σύζυγός της.
Το δικαστήριο υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα απάλλαξε τον κατηγορούμενο από την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης η οποία τελέστηκε ενώπιον ανηλίκου, ενώ ήρε και τον περιοριστικό όρο να διαμένει σε άλλη οικία.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...