Τελευταία νέα
Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: «Κάνει τον αυτόκλητο πορτιέρη στο κόμμα Τσίπρα» Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε» Μήνυση κατά Καρυστιανού από πρώην στέλεχος της Ελπίδας: ”Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο” Μωραΐτης για αποχωρήσεις από ΣΥΡΙΖΑ: «Παλτά και τοξικά ανθρωπάκια θα πάνε στον Τσίπρα και θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων» Κόντρα Ζαχαριάδη –Μωραΐτη για τις παραιτήσεις Πώς η κυβέρνηση ελέγχει με τον φόβο τους συνταξιούχους Πυρκαγιές: 60 μέτωπα σε ένα 24ωρο, τα 16 στην Κ. Μακεδονία -Υψηλός κίνδυνος για έξι Περιφέρειες αύριο Γιατί ο Τραµπ αβαντάρει τον Ερντογάν και αγνοεί παντελώς τον Μητσοτάκη Ο Κώστας Ζαχαριάδης απαντά στον Νίκο Μωραΐτη με αναφορές στην περίοδο Κασσελάκη Συνελήφθη αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο – Η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη για το περιστατικό
Thepressproject.gr

Ανδρουλάκης: «Δεν πρόκειται για κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά για αίθουσα αναμονής δικαστηρίου»

Σε υψηλούς τόνους τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ–Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ασκώντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τις εξελίξεις στις υποθέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών, ενώ επανέφερε το αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες.Σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, ο κ. Ανδρουλάκης δηλώνει ότι «η αλλαγή είναι πιο επιτακτική από ποτέ» και υποστηρίζει πως η σημερινή κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν ανταποκρίνεται στη θεσμική της αποστολή, κάνοντας λόγο για «11 βουλευτές και δύο υπουργούς υπόδικους».
«Αυτό δεν είναι κοινοβουλευτική πλειοψηφία, είναι αίθουσα αναμονής δικαστηρίου», τονίζει χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει οδηγήσει τη χώρα σε θεσμική εκτροπή, σημειώνοντας πως, όπως υποστηρίζει, «ο ανασχηματισμός ανακοινώνεται ουσιαστικά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία» και όχι από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Παράλληλα, επικρίνει την επιλογή προσώπων για καίριες θέσεις, κάνοντας λόγο για «λύκο που φυλάει τα πρόβατα» σε σχέση με τη διαχείριση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Αναφερόμενος στο ζήτημα των υποκλοπών, ο κ. Ανδρουλάκης υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «παραμένει σιωπηλός» απέναντι σε δημόσιες πιέσεις και καταγγελίες, κάνοντας λόγο για εικόνα πολιτικής αδυναμίας.
Κλείνοντας, απευθύνει κάλεσμα για πολιτική αλλαγή μέσω εκλογών, υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν αξίζει να κυβερνάται από υπόδικους και εκβιαζόμενους» και πως «η χώρα της αξιοκρατίας και της διαφάνειας θα κερδηθεί μόνο μέσα από τη λαϊκή ετυμηγορία».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...