Τελευταία νέα
Ανδρουλάκης από Καστελόριζο: Αδιαπραγμάτευτη η εθνική κυριαρχία σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο Ρόδος: Συνελήφθη 58χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 14,3 κιλά κάνναβης BMW: Απέσυρε προσφορά μίσθωσης αυτοκινήτου στο κοινοβούλιο της Σαξονίας-Άνχαλτ μετά τη νίκη στελέχους της AfD Μητσοτάκης: Θα μιλήσει το Σάββατο σε εκδήλωση του Φιλολογικού Συλλόγου Χανίων Δίκη για Τέμπη: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις αποκάλυψαν τις αιτίες του εγκλήματος – «Όλη η αλυσίδα του σιδηροδρόμου ήταν σάπια» Ν. Ανδρουλάκης από Καστελόριζο: Αδιαπραγμάτευτη η εθνική κυριαρχία σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο Υποσχέσεις Μητσοτάκη για νέες «ασπιρίνες» κατά της ακρίβειας – Υπερασπίστηκε τη συνεργασία με το γενοκτόνο κράτος του Ισραήλ – Πυρά από ΠΑΣΟΚ, ΕΛ.Α.Σ. και ΚΚΕ Γεραπετρίτης για Γκιλφόιλ: Δεν υπάρχει λόγος να κληθεί στο ΥΠΕΞ για εξηγήσεις Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης μετά την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη Κ. Κυρανάκης: Σήμερα είμαστε ισχυρή χώρα που κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον – Δεν πρέπει η πορεία αυτή να σταματήσει Υδροστρόβιλος σάρωσε τη Σικελία – Τραυματίστηκαν άνθρωποι, ξεριζώθηκαν δέντρα και στέγες [εικόνες – βίντεο] Προ των πυλών νέα κακοκαιρία: Φεύγει το «μίνι καλοκαίρι» – Έρχεται κρύο, βροχές και καταιγίδες
Libre.gr

Μήνυση κατά Καρυστιανού από πρώην στέλεχος της Ελπίδας: ”Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο”

Ο Ιωάννης Φρονιμάκης, πρώην στέλεχος της Ελπίδας για τη Δημοκρατία της Μαρίας Καρυστιανού, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της προέδρου του κόμματος με αφορμή όσα είπε την Παρασκευή σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Όπως επισημαίνει ο ίδιος, υπέβαλε τη μήνυση κατά της κυρίας Καρυστιανού «μετά τα όσα συκοφαντικά εναντίον μου περί εκβιασμού» στο OPEN.

«Τώρα πλέον η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο. Συνέχεια θα έχουν διάφοροι οι οποίοι με βρίζουν, με απειλούν και με συκοφαντούν μέσω Διαδικτύου», λέει ο ίδιος.Η αντιπαράθεση αφορά ένα ακίνητο το οποίο περιήλθε στην κατοχή της Μαρίας Καρυστιανού έπειτα από πλειστηριασμό.Στην τηλεοπτική της συνέντευξη η πρόεδρος του κόμματος είπε ότι, μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης της στα Τέμπη, δεν είχε καμία ψυχική διάθεση για τέτοια ζητήματα και πρόσθεσε ότι η επιχείρηση ουσιαστικά δεν λειτούργησε ποτέ.

Η αδράνεια αυτή, σύμφωνα με την ίδια, αποδεικνύεται πλήρως από τους δημοσιευμένους ισολογισμούς της εταιρείας στο ΓΕΜΗ, οι οποίοι καταγράφουν μηδενικά έσοδα, επιβεβαιώνοντας ότι το αρχικό πλάνο για ενοικιάσεις ακινήτων δεν προχώρησε.Επιπλέον, κατήγγειλε ότι δέχθηκε ευθείες πιέσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα: «Τότε ήταν που δέχθηκα έναν απροκάλυπτο εκβιασμό: μου ζήτησαν επιτακτικά να κλείσω εσπευσμένα την εταιρεία, να σβήσω τα ίχνη της, να μην εμφανίζεται πουθενά και να το κρύψουμε. Όπως είδατε, εμείς δεν πειράξαμε απολύτως τίποτα, γιατί για μένα το πιο σημαντικό είναι να είναι όλα στο φως. Αυτή την προτροπή συγκάλυψης τη δέχθηκα προσωπικά από τον κύριο Φρονιμάκη και από ορισμένους άλλους».

Πρόσθεσε ότι η ενέργεια αυτή λειτούργησε εκβιαστικά στη λογική του «ή δέχεσαι τα αιτήματά μας ή βγάζουμε το θέμα», προκειμένου να αποσπαστούν συγκεκριμένα ανταλλάγματα που αφορούσαν την κομματική οργάνωση και τη δομή του κινήματος στην Κρήτη.Ο κ. Φρονιμάκης είχε εκφράσει την έντονη αντίδρασή του προς τους δημοσιογράφους που πήραν τη συνέντευξη επειδή δεν του δόθηκε ο λόγος να παρέμβει «για να αντικρούσει αυτή την αθλιότητα», όπως είπε.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...