Τελευταία νέα
Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Νίκο Καλογερόπουλο: «Ξεκληρίζεται ένα είδος ανθρώπων που είχαν ανιδιοτέλεια, ψυχή» Δεκάδες αποχωρήσεις από την Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών Συλλυπητήριο μήνυμα του Τομέα Πολιτισμού της ΕΛ.Α.Σ. για την απώλεια του Νίκου Καλογερόπουλου Patriot: Με τον μήνα η παραμονή στη Σαουδική Αραβία – Αντίμετρο για τη συμφωνία της Μέκκας; Δεν προσέγγισε τα Ψαρά το πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» λόγω καιρού Μήλος: Επιχείρηση διάσωσης 33χρονου που ανέβηκε σε βράχο 20 μέτρων και δεν μπορούσε να κατέβει Φωτιά στον Κουβαρά: Ζημιές σε εργοστάσιο και κτηνοτροφικές μονάδες – Ισχυροί οι άνεμοι [βίντεο] Τσίπρας: Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με pass και επιδοτήσεις αλλά με πολιτική σύγκρουσης με τα μεγάλα συμφέροντα “Βόμβα μεγατόνων”: Δίνουν εκατομμύρια στην επιχείρηση της οικογένειας του Μανώλη Χριστοδουλάκη Αλέξης Τσίπρας- Συνέντευξη: Μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την τρομακτική αισχροκέρδεια, τη συσσώρευση πλούτου στο 1% της ελληνικής κοινωνίας Δόμνα Μιχαηλίδου: Από την «πυρηνική» οικογένεια στην «κοινωνική» Ριβιέρα Φωτιά σε δασική έκταση στην Κόνιτσα – Σηκώθηκε ελικόπτερο
Filathlos.gr

Αντίο σε έναν θρύλο: Πέθανε ο Φράνκο Μπαρέζι (ΦΩΤΟ)

Αυτή τη φορά, δυστυχώς δεν είναι ψέμα. Ο σπουδαίος Φράνκο Μπαρέζι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του επίσημου λογαριασμού της Μίλαν στα social media, με τους «ροσονέρι» να αποχαιρετούν τον εμβληματικό τους αρχηγό με μια ανακοίνωση.
Μάλιστα, η συγκεκριμένη, τραγική εξέλιξη έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή την Τετάρτη (29/7), κάτι το οποίο είχε διαψεύσει η Μίλαν.
«Η ιστορία της Μίλαν θρηνεί για τον θάνατο του Φράνκο Μπαρέζι. Το παράδειγμά του και το ήθος του θα αποτελούν για πάντα, όπως και η φανέλα με τον αριθμό 6, αναπόσπαστο και θεμελιώδες κομμάτι του DNA και του ταξιδιού του συλλόγου. Τα συλλυπητήρια της Μίλαν σε ολόκληρη την οικογένεια του Φράνκο Μπαρέζι είναι τα ίδια με αυτά που εκφράζει στον εαυτό του κάθε οπαδός των “ροσονέρι” σε μια τόσο δύσκολη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου.
Ο Μπαρέζι είχε υποβληθεί τον Ιούνιο του 2025 σε χειρουργική επέμβαση για οζίδιο στον πνεύμονα.
O αιώνιος capitano της Μίλαν φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου για 20 χρόνια, καταγράφοντας 719 συμμετοχές, με 33 τέρματα, ενώ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, τρία Champions League και τέσσερα Κύπελλα.
Φυσικά, ο Μπαρέζι αποτέλεσε και βασικό στέλεχος της ομάδας της εθνικής Ιταλίας, που κατέκτησε το 1982 το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...