Τελευταία νέα
ΕΛΑΣ για τους Patriot στην Σαουδική Αραβία: «Επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας σε πολεμικές συγκρούσεις» ΕΛΑΣ: Νέα πυρά για την παρουσία των Patriot στη Σαουδική Αραβία Ελληνες επιχειρηματίες: Βλέπουν ευκαιρία στην Πληροφορική Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Ενώθηκαν τα δύο σύννεφα καπνού – Συνεχείς εκκενώσεις οικισμών [εικόνες – βίντεο] Σαουδική Αραβία: Ένα ακόμα drone της Υεμένης κατέρριψαν οι ελληνικοί Patriot Με «δύο πρόσωπα» ο Ολυμπιακός στην πρόβα τζενεράλε – Ηττήθηκε 3-2 από την Aλκμάαρ Ελασσόνα: Το ΚΚΕ ζητά άμεσες και πλήρεις αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τη χαλαζόπτωση Νέα Αριστερά: Η προσπάθεια «επανεκκίνησης», η νέα πολιτική καμπάνια και οι προτάσεις που θα διατυπωθούν στη ΔΕΘ Γεωργιάδης: Τη Δευτέρα διορίζω προσωρινή Διοικούσα στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για να πράξει «τα δέοντα προβλεπόμενα» ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά την επιστροφή της ελληνικής πυροβολαρχίας Patriot από τη Σαουδική Αραβία Ο Γιάννης Αμανατίδης στην «Εφ.Συν.»: «Επιστρέφουμε στην κοινωνία με θέσεις και λύσεις» Κικίλιας: Το λιμάνι της Πάτρας μπορεί να δώσει στα παιδιά μας μία καλύτερη ζωή
Rednews.gr

Αντύπας: «Κοντά και σε Ρόκα και σε Στάνιτς ο Ολυμπιακός – Κοψίματα από Μεντιλίμπαρ στο δεύτερο στάδιο»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας.

Με αφορμή την απόκτηση του Ζότα Σίλβα, ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ πριν τα προκριματικά και συμπλήρωσε πως τόσο ο Ζοέλ Ρόκα, όσο και ο Πέταρ Στάνιτς είναι πολύ κοντά πλέον στη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό.

Κάτι που σημαίνει πως αν γίνουν αυτές οι κινήσεις, συν την επιστροφή αρχικά του Ταρέμι και μετέπειτα του Ελ Κααμπί, που θα πάρει έξτρα άδεια, αλλά και τους υπάρχοντες στο ρόστερ, μαζεύονται πολλοί στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα υπάρξουν κοψίματα από τον Μεντιλίμπαρ.

Αναφέρθηκε και στο πρώτο φιλικό με τη Ράκοφ, λέγοντας πως είδαμε ξανά πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ σχολίασε τη διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα. Κατέληξε πως κρατάει όμως το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου είδαμε όσα… έλειψαν πέρυσι, δηλαδή ένα φάουλ (από τον Φορτούνη) και ένα γκολ από τον Γιάρεμτσουκ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...