Τελευταία νέα
Πρόωρη αποπληρωμή χρέους 13 δισ. ευρώ μέσα στο 2026 σχεδιάζει η κυβέρνηση – «Υπάρχουν άλλες κατεπείγουσες ανάγκες», απαντά ο Παππάς Σίφνος: Τα πιθανά αίτια της τραγωδίας και τα τελευταία λεπτά πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου Μητσοτάκης: Εθνικό καθήκον η μείωση του χρέους Ο Τραμπ «ανακήρυξε» αμερικανικό έδαφος τα Στενά του Ορμούζ Φωτιά στα Κόμαρα Έβρου – Επιχειρεί ένα ελικόπτερο Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Στο μικροσκόπιο η τελευταία επικοινωνία του κυβερνήτη με τον πύργο ελέγχου Σκάνδαλο με εξωσωματικές στα Κατεχόμενα: Πιθανόν από άλλους δότες έως και 30 παιδιά Θεοδωράκης – Μικρούτσικος στον Μανταμάδο Κυβερνητικές αγωνίες… Βεβαρημένο παρελθόν Καταπέλτης ο Νίκος Παππάς: Αποπληρώνετε φθηνό και ρυθμισμένο χρέος – Χρηματοδοτήστε ένα μεγάλο πρόγραμμα κοινωνικής και προσιτής στέγης Στα γραφικά ψαροχώρια του Σαρωνικού για τις αποδράσεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο [εικόνες]
Filathlos.gr

Αποκαλύψεις από τον Μπενίτεθ για τον Παναθηναϊκό

Μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή «El Larguero» παραχώρησε ο Ράφα Μπενίτεθ, μιλώντας μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό.
Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως όταν ανέλαβε του ζητήθηκε να τερματίσει η ομάδα στην 4η θέση, με τη φράση «να ξεχάσετε το Europa League».
Ο Ράφα Μπενίτεθ χαρακτήρισε το γεγονός περίεργο, ενώ δήλωσε απογοητευμένος που δεν συνέχισε στον πάγκο του «τριφυλλιού».
«Ήταν κάτι περίεργο. Τον Οκτώβριο είχαν περάσει ήδη τρεις προπονητές και εγώ ήμουν ο τέταρτος. Μου ζήτησαν να τερματίσουμε τέταρτοι, μας είπαν μάλιστα “ξεχάστε το Europa League”. Τελικά τερματίσαμε τέταρτοι, πήραμε την καλύτερη θέση εδώ και 16 χρόνια, φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και ήμασταν η καλύτερη ομάδα του δεύτερου γύρου.
Ξαφνικά φαίνεται πως η τέταρτη θέση δεν ήταν αρκετή. Κάπως πανικοβλήθηκαν και αυτό ήταν όλο. Φεύγουμε ικανοποιημένοι, αλλά και λίγο στεναχωρημένοι, γιατί βλέπαμε ότι ήταν ένα πρότζεκτ που εξελισσόταν», είπε ο Μπενίτεθ.
Όσο για το επόμενο βήμα του: «Όταν δεν προπονείς, εξακολουθείς να δουλεύεις. Εγώ, για παράδειγμα, είμαι στο τμήμα VAR της UEFA, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να είσαι προπονητής στο γήπεδο. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστώ λίγο για να αναλάβω ένα πιο ενδιαφέρον πρότζεκτ στην Ευρώπη ή με μια εθνική ομάδα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...