Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Thefaq.gr

Αφού δεν του δίνει σημασία κανείς …το’ ριξε στα self-made debates ο Στέφανος Κασσελάκης: Μετά τον Άδωνη ο Μανώλης (Χριστοδουλάκης)

Η συζήτηση για την κλιματική πολιτική έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις 22:15, με τον Στέφανο Κασσελάκη να εμφανίζεται για ακόμη μία φορά σε ρόλο «πρωταγωνιστή» των self-made πολιτικών αντιπαραθέσεων, αυτών των αυτοσχέδιων debates που ο ίδιος φαίνεται να έχει καθιερώσει ως προσωπικό στυλ πολιτικής παρουσίας.

Μετά την προηγούμενη «επίδειξη» πολιτικής τοποθέτησης απέναντι στον Άδωνι Γεωργιάδη, την οποία ο ίδιος βάφτισε «δεξιά απόκλιση», επιχειρεί τώρα να μετατοπιστεί στο αντίθετο άκρο του πολιτικού σκηνικού, ανοίγοντας διάλογο με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη του ΠΑΣΟΚ και εκπροσώπους του οικολογικού χώρου, σε μια ακόμη σκηνή πολιτικής αυτοπροβολής με θέμα το κλίμα.
Ο Κασσελάκης δεν περιορίστηκε μόνο στον ρόλο του συνομιλητή, αλλά προχώρησε και σε δημόσιες φιλοφρονήσεις προς τον τομεάρχη Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο χαρακτήρισε ως ένα από τα πιο ικανά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη — μια αναφορά που περισσότερο προκάλεσε απορίες για τα πολιτικά κριτήρια και τις στοχεύσεις του, παρά ενθουσιασμό.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που είδαν σε αυτή την τακτική μια προσπάθεια συνεχούς επικοινωνιακής έκθεσης, όπου οι πολιτικές θέσεις εναλλάσσονται με εντυπώσεις και προσωπικά «debates», με το πολιτικό περιεχόμενο να περνά συχνά σε δεύτερη μοίρα.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...