Στις φυλακές Τρίπολης οδηγήθηκε ένας 50χρονος από την Αχαΐα, μετά τις καταγγελίες των τριών κορών του και δύο ανιψιών του για σεξουαλική κακοποίηση, όταν και οι πέντε ήταν ανήλικες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η δικογραφία σε βάρος του 50χρονου είχε σχηματιστεί πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ η υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, με τις δικαστικές Αρχές να προχωρούν στις επόμενες διαδικασίες.
Πριν από περίπου 10 ημέρες, η Εισαγγελία Πατρών διέταξε προκαταρκτική εξέταση και ο φερόμενος ως δράστης κλήθηκε σε τακτική ανάκριση. Μετά την απολογία του, ο δικαστικός λειτουργός αποφάσισε την προφυλάκισή του και ο 50χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης.
Στο μεταξύ, οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες ανήλικες από το περιβάλλον του 50χρονου που ενδέχεται να έχουν καταγγείλει ή να έχουν υποστεί παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι Αρχές διερευνούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες καταγγελίες που σχετίζονται με τον 50χρονο.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
