Τελευταία νέα
Ο Κριστιάνο άργησε να καταλάβει Σάμος: Συλλήψεις μαθητών γυμνασίου επειδή έκαναν κατάληψη – Στο πλευρό τους γονείς και εκπαιδευτικοί Σέρρες: Νεκρή 85χρονη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία Χάλι Μπέρι: Ο πρώην της την κατηγορεί για κακοποίηση του 12χρονου γιου της – «Προσπάθησε να τον στραγγαλίσει» Βίντεο: «Όχι άλλο “πάμε κι όπου βγει”»: Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή [βίντεο] Τσουκαλάς για ιδιωτικό χρέος: «Η κυβέρνηση δεν θέλει να δώσει λύση, απλά να εξαπατήσει» Από σήμερα το αντιγριπικό εμβόλιο: Ποιοι πρέπει να το κάνουν, τι αλλάζει φέτος Παπασταύρου για δημοσίευμα WSJ: «Δεν τέθηκε ποτέ αίτημα πίεσης ή απειλής – Κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν ανεκτό» Υπόθεση οικογένειας Νέστορα: Αναβαθμίστηκαν σε τρομοκρατικά τα «γκαζάκια» Ποια είναι η πολιτική στόχευση της κυβέρνησης με τις 120 δόσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβλήθηκε για τις 20 Νοεμβρίου η δίκη της Κατερίνας Παπακώστα WSJ: Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή εν μέσω νέων απειλών από Τραμπ
Filathlos.gr

Βήμα πρόκρισης για Χάιντουκ, Κοπεγχάγη, Ραπίντ και Τρόμσο

Πλούσιο και εντυπωσιακό θέαμα επιφύλασσαν οι αναμετρήσεις για τα πρώτα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League.
Αναμφίβολα μία από τις ομάδες που εντυπωσίασε απόψε ήταν η Τρόμσο, η οποία πέρασε με το εκκωφαντικό 5-0 από την Ρουμανία και την έδρα της Κλουζ, αγκαλιάζοντας ουσιαστικά από σήμερα την πρόκριση στα Playoffs της διοργάνωσης.
Τεράστιο βήμα πρόκρισης έκαναν ακόμη τόσο η Κοπεγχάγη, όσο και η Ραπίντ Βιέννης, με την πρώτη να περνά με σκορ 3-0 από την έδρα της Ντεμπρετσένι και την δεύτερη με 4-1 από την Εσθονία επί της Πάιντε.
Σκορ και θέαμα υπήρξε και στο Κάουνας της Λιθουανίας, εκεί όπου η Χάιντουκ Σπλιτ επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-2 της Ζαλγκίρις και πλέον η ρεβάνς της Κροατίας αποκτά… διαδικαστικό χαρακτήρα.
Με νίκες ξεκίνησαν ακόμη τόσο η Γάνδη (0-1 επί της Γκέτεμποργκ) και η Ντιναμό Κιέβου (1-0 επί της Καραμπάγκ), όσο και η Σεντ Γκάλεν, που πέρασε με το πειστικό 3-1 από την έδρα της Σέριφ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...