Τελευταία νέα
Αλ. Σδούκου: Ισχυρή οικονομία, ενεργή διπλωματία και ισχυρή άμυνα οι προτεραιότητες Θεσσαλονίκη: Έτσι έγινε το τροχαίο με το λεωφορείο – Δύο σοβαρά τραυματίες, «έπεσε όλη η στάση πάνω της» «Κρουασαντερί, Instagram και… Μητσοτάκης»: Το φαρμακερό σχόλιο Δουδωνή από τη Βουλή Πατέρας Κυριακής Γρίβα: «Δημοσιογράφος με ενημέρωσε την επόμενη ημέρα για τη δολοφονία του παιδιού μου» ΠΑΣΟΚ: Σοβαρό θεσμικό ζήτημα η προσφυγή ΔΣΑ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια Η Βουλή θα επισκευάσει δύο κτήρια στο Καστελόριζο για να μείνουν οι δάσκαλοι και οι γιατροί του νησιού Κώστας Τσουκαλάς: Πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε μια κυβέρνηση που έλεγε ότι ο δημοσιονομικός χώρος είναι 1 δισ. και τώρα λέει ότι είναι 2,2 δισ.; Καρφί Δουδωνή σε Μητσοτάκη: Αν χτυπήσει το Instagram στις 3 το πρωί θα είναι από τη νέα κρουασαντερί της Τούνη Στην Αθήνα αύριο η Αμάλ Κλούνεϊ – Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Αμάλ Κλούνεϊ και Κωνσταντίνος Τασούλας συναντιώνται 12 χρόνια μετά – Ο καλός σκοπός για τον οποίο έρχεται στην Ελλάδα η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ Ν. Ταχιάος για την Κυψέλη: Καμία νέα καθίζηση πάνω από την κατασκευασμένη σήραγγα Ισπανία: Αποκάλυψη για «μαύρη λίστα» δημοσιογράφων στο ΥΠΕΣ – «Αμφιλεγόμενος », «πιο μαχητικός», «φιλοκυβερνητικός»
Filathlos.gr

Βαθμολογία UEFA: «Άλμα» για τη Νορβηγία με Μπόντο Γκλιμτ και ανησυχία για την Ελλάδα

Η εντυπωσιακή πορεία της Μπόντο Γκλιμτ στην προκριματική φάση του Champions League έδωσε μεγάλη βαθμολογική στη Νορβηγία, στη βαθμολογία της UEFA.
Η Μπόντο Γκλιμτ κατάφερε να αποκλείσει τη Ναϊμέγκεν και να εξασφαλίσει την παρουσία της στη League Phase του Champions League, με τη Νορβηγία να κάνει “άλμα” στη βαθμολογία της UEFA, πλησιάζοντας την Ελλάδα.
Οι Σκανδιναβοί ανέβηκαν το βράδυ της Τρίτης (25.08.2026) κατά 1.300 βαθμούς από αυτή την πρόκριση, φτάνοντας τους 36.712 βαθμούς. Με τη Νορβηγία να διατηρεί ακέραιους και τους πέντε εκπροσώπους της στη συνέχεια των διοργανώσεων, η διαφορά που τη χωρίζει από τη χώρα μας “ψαλιδίστηκε” πλέον στους 5.300 βαθμούς.
Πλέον, στο κόλπο για την κατάκτηση της 10ης θέσης (σ.σ ο πρωταθλητής πηγαίνει απευθείας στο League Phase του Champions League) μπήκε μία ακόμη χώρα εκτός από τις Πολωνία (10η), Τσεχία (11η) που βρίσκονται μπροστά από την 12η χώρα μας (με 42.012 βαθμούς) και τις Δανία (13η) και Νορβηγία (14η) που είναι πίσω της.
Η Ελλάδα ρίχνεται ξανά στην ευρωπαϊκή “μάχη” την Τετάρτη (26.08.2026) με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση της ΑΕΚ στη League Phase του Champions League. Από τη μία πλευρά, επιδιώκει να πλησιάσει την προνομιούχο πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας της UEFA, ωστόσο πλέον δεν έχει την πολυτέλεια να αγνοεί όσα συμβαίνουν στις θέσεις που ακολουθούν.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...